Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kree vermelimiyim? Bir trl karar veremiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zeynep vural

GÜZEL KIZIM BÜYÜYOR
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
2.150
0
116
44
Denizli
selamlar;
malum ekonomi şartları hepimizi zorluyor bilhassa cocuğu olanları
şimdiye kadar hep çalıştım cocuğum olunca işten ayrılmak zorunda kaldım şimdi 10. ayının içinde bir kızım var ve artık tek maaşla geçinemiyoruz güvenilir bir bakıcı bulamıyorum cünkü burda kimseyi tanımıyorum ve devlet gözetiminde bir kreşle görüşme yaptık kızımı kabul ettiler şimdi sıra iş bulmaya kaldı
fakat benim kızım cok huysuz ve yaramaz bir bebek ne uyku düzeni nede yemek düzeni edinebildik buzamana kadar ben bile bazen zorlanıyorum huysuzluklarına.
acaba kreşte iyi bakılabilirmi bişey yaparlarmı demeden edemiyorum sabahtır kafam takılıyor napıcamı şaşırdım calışmakta zorundayım sizce ne yapmalıyım benim gibi olanlar varsa yardım ederseniz sevinirim

valla bende çokmdertliyim daha doğru dürüst bir lreş bulamadık hiç uyku girmiyor gözüme nasıl olacak diye düşünüp duruyorum...benimkide düzeltilmiş yaşı 10 ayşimdi 1 yaşında ...

bol bol hastalanır sürekli izin almak zorunda kalacaksın

o iştende olursun tecrübe konuşuyor ,ama yine sen bilirsin

Daha çok küçük kreş için. Bence aynı apartmanda veya mahallede güvenebileceğin bir komşuyla anlaşsan.Teyzesi gibi bakar.Hem daha ucuza gelir hem hastalanmaz.Önce komşulara duyur böyle bir teyze arıyorum diye.Birbirlerine söylerler,bulursun.

bence kreşe vermeyi düşünüyorsanız iyice bir araştırın.benim oğlumu verdiğim kreşte çocuğun bir tanesi yaklaşık sizin bebeğinizin aylarında kreşe gelmiş.ve de çok da güzel uyum sağlamış.yemesi içmesi çok güzel,gayet rahat mutlu.bunun yanında bakıcıyı da düşünebilirsiniz,eğer güvendiğiniz biri varsa.

canım merhaba 10 aylık bi bebeğe düzen oluşturmak zor bi iş zaten
bi bakıcı bulabilirsen daha iyi olur yani sadece senin bebeğinle ilgilenir dimi
ama kreşler de kötü yerler değil ki orada da kimseyi tanımıyormuşsun madem kreş uygun olur bence
şartları da önemli tabi kaç cocuga bi öğretmen yada yardımcı düşüyomuş
bi süre sonra kreşe uyum sağlar bebeğin merak etme
evet hasta da olacak o kadar cocugun aynı yerde olup birbirine hastalık bulaştırmaması mümkün mü

canım kreş bana daha uygun gibi geliyor ordaki ögretmenler çocuğa temelinden herşeyi öğretiyorlar kreşe giden çocukla bakıcıda kalan çocuk arasında çok fark olduğunu takip ediyoruz ben bir eğitimci olarak bunu gözlemleye biliyorum ama senin kararlarınada saygı duyuyorum

canım bende 1,5 yaşında verdim.Bizimkide doğduğundan beri uykuları çok düzensizdi.12-1 kadar yatmıyordu.kreşten sonra uyku saati 21 oldu.kreşten çok memnunum ama tek sorunum çok yoruluyo.10 ay çok küçük kreşte günde 1 kez uyutuyorlar.uyku ve beslenme açısından sorun yaşıyabilir.Biraz daha bekle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…