Tatlı Tarifi KREM KARAMEL (YALANCISI)- Aygın süt sponsorluğunda

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.754
İkinci katilimimla herkeze selam, saygilar ve sevgiler :KK3:
:KK52:
Çok uzun yoldan geldim :KK55: tariflerimi tam yapmaya kara verdim maşallah bizim kk'nin guzel hatunlari hemencecik yapiverdiler. Neyse lafi uzatmayim . Bu krem karamelin gercinde bol yumurta var :KK43: bende yumurtadan nefret ederim :mad::mad::mad: o yuzden yalancisini yaptım :KK73:
Haydin başlıyoruz:KK69:

Malzemeler
1 litre süt
1 bardak toz şeker ( 200 ml. Lik bardak )
1 bardak un
1 yumurta
1 paket Vanilya
Karameli için :
1 bardak tozşeker(yarim su bardagi yaptım ben tam karar geldi )
20150416_144747.jpg
Ilk önce kramelimizi yaomaya başlıyoruz:KK69:
Şekerimizi ocağa koyup yavas yavas karistirarak kramel kivamina getiriyoruz. Dikkat edin elinizi yakmayin ( ben hiç yakmadim ne hamaratim yaw :cool: )
20150416_145302.jpg

Sonra krameli tabaklarimiza paylastiriyoruz .
20150416_145459.jpg
Kramelimiz soğuyana kadar biz muhallebimizi yapalım :KK73: :KK73:
Tenreye mmuhallebi için bütün malzemelerimizi aliyoruz .
Un, yumurta, şeker ve süt bir güzel karistirdiktan sonra ocaga aliyoruZ ve muhallebi kivamina gelene kadar orta ateşte kariştirarak pişiriyoruz:KK6:
20150416_150309.jpg
Ocaktan almadan hemen once vanilyamizi atiyoruz ve biraz daha karistirip ocaktan aliyoruz .

Ve son aşama muhallebimizi kramellerimizin ustune döküp soğumasini bekliyoru :KK33:
20150416_151206.jpg
Sira sunumda :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73::KK73::KK73:

20150417_121742-1.jpg

20150417_121726-1.jpg

20150417_121652.jpg

AYGIN SÜT
Süt..İnsanın yaşamındaki en önemli başlangıç noktası. Onunla gelir yıllar sonraki sağlık ve neşe dolu bir yaşam. Böylesine bir değeri işlemek ve siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmakta ayrı bir sorumluluktur bizim için. Hammadde girişinden başlar bu sorumluluğumuzun üzerimizdeki ağırlığı ve devam eder; Sizlerin tattığınızda yüzünüzde görmeyi arzu ettiğimiz gülümsemeye kadar...1980'den beridir tecrübenin teknolojiyle bütünleştiği tesisimizde değişmez temel değerimiz hijyen ve kalitedir. Yoğun bir dağıtım ve pazarlama ağına sahip olan kuruluşumuzda tüm ekipte aynı heyecan vardır hep; doğanın bu eşsiz armağanını sizlerle bir an önce buluşturmak.Yıllarca süregelen bu serüvenimizde hep yanımızda olmanız dileğiyle..Sağlıklı Günler ...

Son düzenleme:
Nevoş resimleree birel at ya ben ceviriyom onlar yamuk oliy :KK67:
biri yamuk mu dedi:KK70:
en sonunda yaptınmı cimcimem hayırlı uğurlu olsun,tüm topikçe katıldık desene yarışmaya:KK70:yalnız gerçekten nefis görünüyor canım,ellerine sağlık:kk77:yarışmada başarılar dilerim:KK60:caffeinle harbiye deme bak ben seni tutuyorum:KK70:

biri yamuk mu dedi:KK70:
en sonunda yaptınmı cimcimem hayırlı uğurlu olsun,tüm topikçe katıldık desene yarışmaya:KK70:yalnız gerçekten nefis görünüyor canım,ellerine sağlık:kk77:yarışmada başarılar dilerim:KK60:caffeinle harbiye deme bak ben seni tutuyorum:KK70:

Tişiklee cinim :KK36:

Herkeze söyle bende harbiyi tutuyom :KK70: :KK70:

Allahh seni netmeyeee bumudur yani..:63::63::63:..budur..budurr....ama bacım bu karamel konusunda cuk oturttun yanii senide çok pis kıskandımm ..geçen ben yaptımm o dediğin bol yumurtalısından yeminlenn ıykk oldu zavallım 4 kasesi çöpe gitti..geçen arkadaşla bunu konuştuk böyle bir tarifi var dedi veee sen hızır gibi yetiştinn işte o tarif bu tariff ellerinn dert görmesinn başarılarr yavruu..:KK68::KK68:bu en kısa zamanda yapılır ve resmi buraya atılırrrr..

Allahh seni netmeyeee bumudur yani..:63::63::63:..budur..budurr....ama bacım bu karamel konusunda cuk oturttun yanii senide çok pis kıskandımm ..geçen ben yaptımm o dediğin bol yumurtalısından yeminlenn ıykk oldu zavallım 4 kasesi çöpe gitti..geçen arkadaşla bunu konuştuk böyle bir tarifi var dedi veee sen hızır gibi yetiştinn işte o tarif bu tariff ellerinn dert görmesinn başarılarr yavruu..:KK68::KK68:bu en kısa zamanda yapılır ve resmi buraya atılırrrr..

Bekliyorum :cool:
Tesekkurlee canim .
Ya yumurtalisini yapmayi gozum yemedi çünkm sevmiom ama bunun tadi cok guzel oluyo dene vala :KK73:

X