• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krem mutfak kullananlar ?

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Bugün mutfak dolaplarımız takıldı alt tarafı cappucino üst tarafı krem.Kulpları da altın sarısı.Aslında çok beğenerek seçtik.Ama her gelen çok soluk diyor.Çok moralimizi bozdular.Mutfağı nasıl canlandırabiliriz ?

Bugün mutfak dolaplarımız takıldı alt tarafı cappucino üst tarafı krem.Kulpları da altın sarısı.Aslında çok beğenerek seçtik.Ama her gelen çok soluk diyor.Çok moralimizi bozdular.Mutfağı nasıl canlandırabiliriz ?

Fotoğraf koyabilirseniz daha çok fikir verebiliriz

Çiçekli canlı renkte masa örtüsü perde duvara renkli tablo yada saat renkli objeler sabunluk çaydanlik tezgah üstü kavanozlar pencerenin içine zarif yapma çiçekler çok hoş olur.tabi bu saydıklarimin renkleri uyumlu olmali .krem iyidir her renkle kombine yapılır hayirli olsun

Bence çok modern renkler kimseye bakmayın.Kendi zevkinize güvenin.Ama illa ki bi hareket olsun diyorsanız sandalye ya da perdeleri popart tarzı yaptırabilirsiniz.Resim olsa daha iyi fikir verebilirdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tam benim hayalimdeki mutfak rengi ne guzel yaaa hayal ediyorum da sade ve cok şıktır eminim.Hic canini sikma sen begendiysen gerisi mühim degil tatlım

Benim mutfağımın da üst dolapları kırık beyaz, altlar cappucino. Birde karşılıklı çift tezgah. İlk başta benim de gözüme çok soluk gelmişti. Bizden öncekiler orada ki balkonu kapatmışlar. O boşluğa kocaman bir L şeklinde sedir yaptık eşimle birlikte. 6 kişi çok rahatlıkla yemek yiyebiliyoruz. Hem yemek sonrası sohbetler için de iyi oldu. Sedirin olduğu yerdeki duvara da dış mekanlarda kullanılan apliklerden yaptık. Aydınlatma için iyi oldu. Hem güzellik kattı o köşeye. Renkli renkli , çeşit çeşit , desen desen yastıklarım var hemen hemen her hafta değiştiriyorum onları ruh halime göre. Her seferinde ayrı bir mutfak gibi duruyor. Bir de netten bazı resimler buldum onları çerçeve yaptırdım koyu yeşil. Güzel geliyor gözüme. Ayrıca hasır kilim serdim ve hasır sepetler filan koydum girişe. Bakınca gayet soft geliyor gözüme. Fon perdem de mürdüm rengi ayrıca. Umarım fikir verebilmişimdir.

merhaba bende krem cappucino düşünüyorum yada tek beyaz parlak kapaklardan(polylac) ama temizliği zor olursa diye tereddüt ediyorum . Temizliği zor mu , çizilme oluyor mu birde kullanılan kapak malzemesi hakkında bilgi verebilirmisiniz. Resimlerini eklemeniz mümkün mü acaba?

canım kimseyi dinleme. bende dolaplarımı tamamen beyaz yaptım tezgahım siyah , tezgah arası seramiğim de beyaz. eşim dahil herkes karşı çıktı dinlemedim. morlu , pembelı kremli halı almak istedim eşim yine karşı çıktı aldım. mor fon yaptırmak istedim o da neymiş dediler. ama herşey oldu bitti. şimdi herkes masa örtüsü ve tezgah üstü aksesuarlarla beraber görünce çok güzel olmuş iyi ki bizi dinlememişsin diyo. sen beğendiysen içine sindiyse gerisi boş bence. güle güle otur arkadaşm:)

Back
X