K kindarrrr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 3.175 413 398 Isparta 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Helena83 #21 Elossa .!.: öncelikle elbiseyimi ayakkabıyımı ön plana çıkarmak istiyorsun,yani hangisi daha baskın olmalı ikiside çok hareketli olursa itici olur bu iki modeli ben çok beğeniyorum,bulabilme imkanın varsa ve hoşuna da gittiyse bence harika! Genişletmek için tıkla... off sağdaki süpermişş
Elossa .!.: öncelikle elbiseyimi ayakkabıyımı ön plana çıkarmak istiyorsun,yani hangisi daha baskın olmalı ikiside çok hareketli olursa itici olur bu iki modeli ben çok beğeniyorum,bulabilme imkanın varsa ve hoşuna da gittiyse bence harika! Genişletmek için tıkla... off sağdaki süpermişş
Elossa Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.684 159 163 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Helena83 #22 kindarrrr .!.: off sağdaki süpermişş Genişletmek için tıkla... evet ikiside çok tatlı,benim tarzım:) sağdakinin bu renginin haricinde mor ve kırmızısını düşünemiyorum...
kindarrrr .!.: off sağdaki süpermişş Genişletmek için tıkla... evet ikiside çok tatlı,benim tarzım:) sağdakinin bu renginin haricinde mor ve kırmızısını düşünemiyorum...
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Helena83 #23 Konu ilgili başlığa taşınmıştır.