krem rengi koltuklarıma sinen pantolon kumaş boyası yardım lütfen :((

Özellikle açık renk bir kumaş tercih ettiyseniz, sürekli kullanım sırasında üzerine polar bir koltuk şalı ya da koltuk örtüsü sermek faydalı olacaktır. Koltuk örtünüzü kirlilik derecesine göre hafta da ya da 2 haftada bir yıkayarak, temizliğini yaparsınız.
Bu kumaş modellerinde temizlikte kimyasal temizlik malzemelerinden kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. Zaten özelliği olan silinebilme fonksiyonalitesini kazandıran mikro kapsüller böyle bir temizlik durumunda deforme olacaktır ve o yetisini yitirecektir. Bu anlamda ciddi kirlenme olmadıkça, saf su ve temiz bir bezle silme işlemini yapmanız tavsiyemizdir.

Tay tüyü temizliğinde sabunlu su en zararsız ve en güvenli silme yöntemidir. Tay tüyü kumaşı aldığınız yer, farklı bir öneri vermediği sürece, ılık sabunlu bir suya bezinizi daldırıp, çok çok iyi sıktıktan sonra, fazla zorlamadan kanepelerinizi silin. Ardından nemli bir bez yardımı ile durulayın.

Leke büyükse ve soft kumaş keten tarzında açık renklerde bir kumaşsa ozaman arap sabunu dökülmüş suyu köpürtün ve temizliği o şekilde yapın. Ancak dikkat edin asla bol sulu bir bezle kumaş sırılsıklam olacak şekilde temizlik yapmayın!..

nette buldum :)

Benim koltuklarında krem tay tüğü
Renkliler için domestos kullanıyorum leke lir kalmıyor
Hatta oğlum keöelş kalemle karakamıştı onu bike çıkardı

Su klasik beyaz haci sakir sabununu deneyin. Arap sabunu ilk onerimdi ancak arkadas yazmis zaten.

buna benzeyen bır konu ben de actım ama bır sonuc alamadım gelıba kımse bılmıyor burada sızın dedıgınız de leke degıl herkes tay tuyundekı lekeyı cıkarmak ıcın yazmıs ama anladıgım kadarıyla kumasın ustune baska bır kumasın rengı solmus
benım de aynı sorunum var ama cozumunu bulamadım

Canım marketlerde çok amaçlı aspirin temizleyici var bunu tavsiye ediyorum koltuklarımdaki tükenmez kalem lekerini bile çıkarıyor halıdaki lekeride çıkarıyor.. Benimde koltuklarım vizon renginde çokça kirleniyor kahve damlıyor yemek yerken dökülüyor kiri belli ediyor açık renk çünkü aspirin döküyorum lekenin üstüne biraz bekliyorum bulaşık süngeri ile bi güzel siliyorum çıkıyor leke kururyuncada iz dahi bırakmıyor :KK19:

boyayan pantolon nasıl ?denim kumaş mı ?
boyayan pantolonun boyar maddesine göre değişir.yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.

Benim koltuklarımda krem.Satıcı beyaz sabunla silin demişti ve şarap lekesi bile çıktı benim koltuklarımdan beyaz kalıp sabunla.
Yün lif ve sabunla temizlenir gayet ,deneyin isterseniz. Olmadı halı sampuanı da deneyebilirsiniz. Genel temizlikte bana gelen abla halı sampuanı ile siliyor.

siyah keten pantolon boyası çok siyah görünmüyor ama koyu kirli bir görüntü şeklinde görünüyor
bu şekilde boyası çıkan bir pantolonu da kullanmayın lütfen..normalde bu tarz bir kumaş boyasının çıkmaması gerekir.sadece denim kumaşlardaki boya bir miktar boyayabilir.pantolonu yeni aldıysanız ,mağazaya götürüp iade edin.
koltuğunuz için de leke çıkarıcı tavsiye edebilirim ancak.boyahanelerde leke sökücüler var ama bulabielceğinizi sanmıyorumç..amway leke çıkarıcı olabilir.

Her türlü lekeyi çıkarmada bulaşık makinası parlatıcısı deneyin derim.
Halı ve mobilya işiyle uğraşan çevremden aldığım bilgidir.
Mağazada öyle yapıyorlarmış kendileri.

Back
X