Kekler - Pastalar Krem şantili ıslak kek(resimli-denenmiş)

Estafurullah canım ne demek.Evet evet ovalde de olur.Daha çok kabarır hatta.

Estafurullah canım ne demek.Evet evet ovalde de olur.Daha çok kabarır hatta.

tamam canım sağol oval olanına yapacağım inşallah beceririm normalde yapıyorum islak kek ama ben karışımdan ayırıp döküyorum üzerine krem şantilide ilk kez yapacağım akşamdan yapsam krem santiyi sabah koysam bayatlarmı acaba ..

Son düzenleme:
Zaten krem şanti kolay oluyor.2 dkda yapıverirsin taze taza oh:)Kolay gelsin canım.

canım bugün yaptım çok güzel olduuu yeni tarifler bekliyorummm

Afiyet olsun canım tabiki buldukça palaşıcam.Hem hafif hem kolay bir tarif.Ellerine sağlık

ellerine sağlık canım gerçekten güzel görünüyo,bende ilk fırsatta deniycem ve olumlu yada olumsuz düşüncemi burda paylaşıcam İnşallah....

Redlight71 yorumlarını bekliyorum canım beğenmenize çok sevimdim.Teşekkür ederimm

Ben hiç ıslak kek yapmadım.Arkadaşımda ıslak kek yemiştim,yumurta kokusu geldi,ben de hiç sevmem.Bu tarifte de oluyor mu acaba?Bir de krem şanti çilekli veya farklı olabilir mi?İllaki sade mi olacak?

Herkesin damak tadı tabi.Ben sade seviyorum.Arzuya göre olabilir.Yumurta kokusu gelmiyor çok hafif oluyor.

birazdan yapıcam bakalım nasıl olacak...

eşim için böyle bir tarif arıyordum buldum
en kısa zamanda deneyeceğim
inşallah güzel yapabilirim ve beğeniriz

kızlar ben bunun şerbetini kaynatıyormusunuz kaynatmıyormusunuz anlamadım biri bana açıklaya bilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…