Krem yüzümü mahfetti

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Yüzümde bi kaç tane leke vardı . Bunlar için expigment kremi sürdüm bi sabah bi akşam ve yüzüm mahvoldu kığkırmızı oldu 2 gün geçti ve sanki şuan bütün lekelerim ortaya çıkmış gibi yüzüm rengarenk yüzümde 4 5tane kahve leke oluştu ben napcam kızlar çok korkuyorum bunlar hep kalırmı hiç gitmeyecek mi ((

doktor kontrolunde kullanmadınız mı?
bildimiz düz krem değil çünkü. deri soyan bi krem. ve güneşe çıkmamanız lazım sürdüğünüzde.

Bir süre bekle ve gözlemle gecmezse cildiye ..
Tavsiyem mucize beklememek bir krem sizcede senelerce suratınızda olan bir lekeyi giderebiliceğine inanmıyorum bakım için evet gerekli ama cilt bakımı seansları bile 12 ay sürüyor .

bu krem deri rengini açmak için cildi soyan bir krem. gece kullanılması ve bölgesel olarak sürülmesi gerekir. güneşe asla çıkmamalısınız kullandığınızda. ve lekenin tam üzerine kulak çubuğuyla sürmelisiniz (eğer doktor önerdiyse bu kremi).
ben koltuk altım için kullanmıştım 2 kere sürdüm sizinki gibi oldu. devam etseydim rengi açacaktı ama etmemiştim, 1-2 hafta sonra tamamen eski haline dönmüştü

Fazla sürmüşsünüz tahriş olmuş cildiniz.
Bu kremi doktor önerisi ile kullanmışsınızdır umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…