canım benım afıyet olsun ınşallah begenırsın tatlım ......ay harikasin cimcimem ya mutlaka denicem emin ol ben kabagi kizartilmis yerim severimde ama denemekte fayda var kremali oldugu icin kessin severim :)
ellerine emegine saglik canim benim harikasin sen ya
evet canim yazn kabakta bol nasilsa yapinca eklerim mutlakazemuszemuscanım benım can boğazdan gelirmiş boşwer gitsin ....bende zaten 50 kg diilim yanı napalım biraz allah werğisi bizim homili gırtlagımız .....
haklısın walla hamişlerde war sıtede canları cekıyordur kesın ya ben kesın hamiş olursam asla yemeklere gırmem cunku 150 kg bıle olabılırım yanı aman be ben bi hamiş kalayımda 200 e de razıyım canım .....
begenmene sewındım canım tam yaza uygun bı tarif oldu taze kabaklarla cok guzel dene yorumunu bekleyecegım tatlım ....
tamam tatlım beklıcem walla kandırmak yok :)))evet canim yazn kabakta bol nasilsa yapinca eklerim mutlakazemuszemus
rabbim sana boy boy bebisler nasip etsin insallah canim:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagolasin canim benim cidden cok begendi tavsiye ederimopuyorumnanaktanzemuszemusoooooooo yengosum pirlantam döktürmüs yine masallahzemuszemus
kaydirigubbakcemile5dayimdanda tam not aldiysan tamamdir bu iskaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktaneline koluna saglik yengosum benimopuyorumnanaktan
iyi baklaım o zaman cok sewındım walla dunden berı cewap beklıyorum ama su profıl sekıllendırmkle ugrasıodum we bakmadım walla buraya ne yalan dıyım ama begenmenıze cok sewın dım ....kapmısım yanı ben bu işi dıosunuz şimdi .:))))zemuszemusoooooooo yengosum pirlantam döktürmüs yine masallahzemuszemus
kaydirigubbakcemile5dayimdanda tam not aldiysan tamamdir bu iskaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktaneline koluna saglik yengosum benimopuyorumnanaktan
afıyet olsun canım benım tarıfın ne kdr etkısı warsa yapnında o kadr etkısı war ama tatlım elıne koluna saglık canım ......sagolasin canim benim cidden cok begendi tavsiye ederimopuyorumnanaktan
hadı bakalım sıra sende canım ınsallah sende begnırsın canım .....ama dayın begendıgıne gore zor begenen bırı galıba o zman tamamdır canım sende begnırsın walla begenmelerıne sewındım yengenın dıken ustundeydım içim rahatladı walla canım cunku kabak tadı wermıyor yanı ben cok begendım ınsallah sızde begnırsınız öpüyorum cokhafta sonu kabak alinca denicem insallah
firimi ve resmimide paylasirim:kedi:
deneyınce sende paylaşırsın cnm ınşallah begenırsınız .....kabak ve patates hertürlüsünü severim en kısa zamanda deniycem canım
cnm krema ugak meywasuyu kutularında genled peynır reyonunda falan oluyor krema yazıyor uzrende buyuk cok markası war o senın tercıhın cnm ama kremalı yıyeceklerı dene cok lezzetlı oluyor çiğ ken bişeye bnecemıyor hatta iğrenç geldi bana ama pişince we sebze we etlerle de harmanlanınca cok guzel oluyor ...aaa bana cevapp verennn olmamışş aşkolunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?