Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

Bak bu yaptıkların,sucuklu tostlara göre çookk daha kolay bir seçim olmuş ama napalım artık olmuş :86:

Ellerine sağlık,bol şans

Bak bu yaptıkların,sucuklu tostlara göre çookk daha kolay bir seçim olmuş ama napalım artık olmuş :86:

Ellerine sağlık,bol şans

Evet canım , gözüm yemedi o bahsi geçen tost tarifini , bende bunları yapayım dedim

Teşekkürler

ausum ellerine kollarına saglık
gece gece yapılır mı bu ben gibi üşengece
inşallah kazanırsın canım

Ellerine görme umuduyla girdim konuya,ama ne yazık ki yine göremedim

Şuan zaten açım , acayip güzel göründüler gözüme ..

Ellerine ve o minik ellere sağlık

ausum ellerine kollarına saglık
gece gece yapılır mı bu ben gibi üşengece
inşallah kazanırsın canım

Sağol güzelim

Hadi sende katılsana kuzum , kapışalım

Ellerine görme umuduyla girdim konuya,ama ne yazık ki yine göremedim

Şuan zaten açım , acayip güzel göründüler gözüme ..

Ellerine ve o minik ellere sağlık

Sağol margam diyesim geliyor ama bu nee yaaa , eziyet gibi nick

Canım benim sen beni gördün ellerimi ne yapacaksın yahuuu

anacım oyuncak gibi olmuş bunlar yaaa çok şeker görünüyor hepsi bayıldım kuzununda seninde ellerinize sağlık, 19 da çok anlamlı olmuş tebrik ederim fikir çok hoş, başarılar canım

Araba sandwice bayıldım Binsel binilmez yesen yenilmez :)

Ellerine sağlık.

Auscuğum ellerine sağlık çok güzel ve şirinler bayıldımm. Çocuklar için çok ideal yerken zevk aldığına eminim. Yarışmada da başarılar dilerimm.

o nasil güzel sunum öyle

ellerine saglik harika görünüyorlar basarilar dilerim

ben mi
sonuncu bile olamam vallahi.
yok yok oy kullanmak için katılımcılardanım ben

Sen derslerine çalış kuzum benim , ben sana yapar yapar yollarım

anacım oyuncak gibi olmuş bunlar yaaa çok şeker görünüyor hepsi bayıldım kuzununda seninde ellerinize sağlık, 19 da çok anlamlı olmuş tebrik ederim fikir çok hoş, başarılar canım

Çok teşekkürler vuslatcım , evet o güne denke gelmesi anlamlı oldu , bizde sevimli bir kutlama yapmış olduk

Araba sandwice bayıldım Binsel binilmez yesen yenilmez :)

Ellerine sağlık.

Elmayra çok teşekkürler , arka lastiklerden başlanarak yenmesi tavsiye edilir

Auscuğum ellerine sağlık çok güzel ve şirinler bayıldımm. Çocuklar için çok ideal yerken zevk aldığına eminim. Yarışmada da başarılar dilerimm.

Çok teşekkürler sedacım Oyun aktivitesi gibi oldu bizim için zaten

o nasil güzel sunum öyle

ellerine saglik harika görünüyorlar basarilar dilerim

Sağol rabiacım Hani nerede jambonlar , bekliyorum

ay ahretim ellerine sağlık, okadar güzel görünüyor ki bayıldım resmen...hele hele yarış arabalarına bittim bittimmm
yusufcuğun tombik elleriyle hazırladığı o sandviçleri yemezmiyim ben...yanında yusuftan da bir iki lokma alırım ama
canım çok güzel olmuşlar tebrik ederim sunum muhteşem...
kanepelerde lokmalık valla nasıl acıktım beş altı kürdanı yollasana bana

Ahhh gazelim işte sen harıl harıl ders çalışırken ben Senegalden ithal ettiğim yarış pilotlarımla uğraştım hafta sonu

Adamlara baktıkça gülesim geliyor hala

Sağol canım benim bu arada beğenin benim için büyük mutluluk

beğenmemek için kör olmak lazım ahretim, ne kadar övünsen azdır valla hiç böyle uğraşlarım yoktur, heleki bir sandviç için böyle efor sarfetmedim ömrümde :)
ellerinize sağlık,i hemen yediniz mi ana oğul :) babaya bırakmadınız mı :) görünüşe bakılırsa 2 adet sandviç var :) ana oğul yemişsiniz anlaşılan...ama sen dur dur, buraya geldiğinizde söylicem
diyecem ki bunlar ana oğul evde ferrari arabalarından yapıp yapıp yiyorlar
ispiyonculuğun bu kadarı....

Sen al günahımı al

Bi ısırık bile yemedim ben , yusufta zaten yarısını yedi . Akşam üstü eşim , hani o ispiyonlayacağın eşim 1,5 tane ferrari yedi

Diyetteyim beyaz ekmek yemiyorum şekerim Ama krep kanepelerimden 2 tane yedim :26:

bu güzel sunumu gördükten sonra gözüm korktu :18: ondan vazgectim yoksa katilacaktim

bu güzel sunumu gördükten sonra gözüm korktu :18: ondan vazgectim yoksa katilacaktim

Daha güzelleri senin olsun canım benim ( kk evim güzel evim topiklerinden öğrendim bu repliği )

Hep bir yerde kullanmak istemiştim sana nasipmiş rabiacım

Çok sağol ama eminim senden de bombalar çıkacaktır , hissediyorum

vaaavvvvv harika olmuş Aus bayıldım. ne kadar yaratıcı ve çok şekerrrr. ellerine sağlık, bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…