Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş Değişikliği

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
1 yıldır aynı kreşe devam ediyoruz.Ancak beklentilerimin karşılığını alamamam ve zam yapılması nedeniyle kreşi değiştirmeyi düşünüyorum.Zaten uzak bana kreşe bırakıp tekrar işe dönüyorum tanış ama hiç bi özelliğini göremedim.2.5 yaş çocukları olarak zaten ya boya yapıyolar ya çocuk şarkıları öğreniyolar.10a kadar saymayı ben çok önce öğretmiştim.Kreşte bir arkadaşı tarafından sürekli ısırılıyordu filan..Abuk subuk işler.Pütürlü sorunumuz vardı 1 senede bunu aşacak bir şey yapamadılar.Ben çocuk psikoloğu yardımıyla ufak ufak başladım dediği yolları izleyerek.En sonda dün çişini öğretmeye çalışıyorum yardım edin dediğimde bvu hafta geçsin tek elemanla olmaz dediklerinde sinirlerim tepeme çıktı.
Neticede ben bayağı bir yol kat ettim tek yapacakları benim yaptıklarımı yapmaktı.Geri gelmek istemiyorum kısa süremiz kaldı tamamlamaya bu süreci dedim birazda sert konuştum.Şimdi yanıbaşımızdaki polisevinin kreşine vermeyi düşünüyorum.Ancak bu kreş değişikliği nasıl olur ne gibi bir etkileşim yapar bilemiyorum.
Bu şekilde olan anneler varsa fikir alışverişinde bulunmak isterim.

cnm maalesefkı bazı ogretmenler bu konuda çok duyarsız oluyorlar okul degışıklıgı kızına ıyı gelebılır çunkı degışık ortamlar yasayacak ve hoşuna gıdecektır.bu arada samsunda oturdugunu bıldıgım ıçın yazıyorum.k.pederım polıs evınden emeklı oldugu halde oglumu yazdıramadım yogunluk fazla oldugu ıçın almıyorlar.bende oglumu verdım okula 3 gundur gıdıyor şimdilik çok mutlu ınsallah sorun yasamayız

Merhaba,
1 yıldır aynı kreşe devam ediyoruz.Ancak beklentilerimin karşılığını alamamam ve zam yapılması nedeniyle kreşi değiştirmeyi düşünüyorum.Zaten uzak bana kreşe bırakıp tekrar işe dönüyorum tanış ama hiç bi özelliğini göremedim.2.5 yaş çocukları olarak zaten ya boya yapıyolar ya çocuk şarkıları öğreniyolar.10a kadar saymayı ben çok önce öğretmiştim.Kreşte bir arkadaşı tarafından sürekli ısırılıyordu filan..Abuk subuk işler.Pütürlü sorunumuz vardı 1 senede bunu aşacak bir şey yapamadılar.Ben çocuk psikoloğu yardımıyla ufak ufak başladım dediği yolları izleyerek.En sonda dün çişini öğretmeye çalışıyorum yardım edin dediğimde bvu hafta geçsin tek elemanla olmaz dediklerinde sinirlerim tepeme çıktı.
Neticede ben bayağı bir yol kat ettim tek yapacakları benim yaptıklarımı yapmaktı.Geri gelmek istemiyorum kısa süremiz kaldı tamamlamaya bu süreci dedim birazda sert konuştum.Şimdi yanıbaşımızdaki polisevinin kreşine vermeyi düşünüyorum.Ancak bu kreş değişikliği nasıl olur ne gibi bir etkileşim yapar bilemiyorum.
Bu şekilde olan anneler varsa fikir alışverişinde bulunmak isterim.

biz cok kres degiştik 2 yıl oluyor ordan bıktığı için iyi gelcek bıktığını anlayacak oda degistiğinde suan anlamasada.2 ay önce yine degiştim en son suan bakıcıda ve 3 hafta sonra kurumumun kresine baslıyo cok sorun olmuyo yani

biz cok kres degiştik 2 yıl oluyor ordan bıktığı için iyi gelcek bıktığını anlayacak oda degistiğinde suan anlamasada.2 ay önce yine degiştim en son suan bakıcıda ve 3 hafta sonra kurumumun kresine baslıyo cok sorun olmuyo yani

2 yılda 4 kres 1 bakıcı oldu

çok teşekkürler cevabın için.
ben hep ayarladım yani yerimiz hazır istediğimiz zaman başlayabiliyoruz şu anda.belki sınıf kontenjanından farkedebilir bilemiyorum.

benimde kız cocugu senin istemediğin bi yerden emin ol oda memnun degilim simdi yanından gecerken lanet felan diyo ordan ayrılınca cok mutlu oldu degişikliği sorun etme

benimde kız cocugu senin istemediğin bi yerden emin ol oda memnun degilim simdi yanından gecerken lanet felan diyo ordan ayrılınca cok mutlu oldu degişikliği sorun etme

kızlar bişey sorcam size kres demişken bilirsiniz boyama önlüğü istiyo yeni kres nerde satılıyor

Esma siz neden değiştiniz kreşinizi?
2,5 yaş çocuğuna verilecek hep aynıdır kabul ediyorum ama bir arpa boyu yol alınmaz mı bunu kabul edemiyorum ben.Bu ayın parasını peşin ödedik ekim 15de başlayacağız sanıyorum eğer kararımı verirsem tam olarak.Ne zor bir durum ya:(

benim kızım 70 tlye yarım gün devlet anaokuluna giderken daha cok sey öğrendi burdan özel güya bombos geldi ayrıca mutsuzdu istemeden gidip geldi birde yaz okulu istemediğim halde +150 verip yaz okuluna verin dediler ben calısıyorum yıllarca gidecek yaz okuluna suan istemiyorum dedim. o zaman sizin cocugunuz yemek yapan teyzeyle yanlızkalcak dediler delircektim ben buraya kres diye verdim dedim sonra baska velilerde istememiş ama iş işten gectim aldım hemen

devlete ait yerler özellerden daha iyi böle düşünüyorum ben tecrübelerime dayanarak 5 yasında suan kızım.devlete isteyerek gidiyordu.suanda kurumumun kresine gidecek burası iyi diye düşünüyorum bakalım daha duyarlı olabiliyorlar devlettekiler özelden

evet haklisiniz bende öyle düsünüyorum benimki de bugün yeni basladi krese ve devletin yeri ama daha önce ablalarim ayni yere vermislerdi bu yüzden biliyorum orayi cok iyi bakiyorlar. yani devletin yeri daha iyi özellerden...

kızlar benim ablamın kızı yeni bi kreşe başladı devlet okulu ama çok kötü yani servis düzeni yok çocukları servise indiren yok bindiren yok okula giden çocukları indirivermişler orta yerde kimsenin çocuklara baktığı sınıfına götürdüğü yok yani gelip biri ben senin öğretmeninim gel dese gider çocuk kötü niyetliler çok şimdi okul çevrelerinde kimsede umursamaz çünkü çocuk geldimi gelmedimi hiç kimsenin takip ettiği yok mesela dün servise binmiş çocuklar evlerine gitmişler meğer iki çocuk okulda kalmış sonradan haberleri olmuş görevlilerin insan nasıl emanet eder de gider çocuğunu böyle bi yere şimdi gidip kaydını sildircez hemende şikayet edicem okulu birinin başına bi iş gelmedn denetlesinler...

devletin anaokulları kaç yaşında alıyor çocukları.bende bunu merak ediyorum.bizim burda 5 yaşından önce almıyorlarda

Biz Emniyet'in kreşine başladık geçen hafta başı.Müdürü çalışanları filan gerçekten çok azimli.
Çiş eğitimini zaten tamamlamıştık ama kakada sorun yaşıyorduk artık onuda yaşamıyoruz.Bu kadar çabuk alışacağını tahmin etmiyordum.Eski kreşindeki gibi bırakıp gitmeye başladık el sallayarak gönderiyor bizi.
Deletin kreşi değil sanırım yani o bahsettiğiniz okullar tarzında değil.Servisle gelen öğrencileri karşılıyorlar.
Tertemiz pırıl pırıl.Kızımı burası okul,artık sen bebek değilsin kreşe gitmyeceksin diyorduk.Artık kendisi diyor anne ben büyüdüm kreşe değil okula gidiyorum diye.
Bir sorun yok hemen yanıbaşımda olmasıda en büyük avantajım.Malum kış geliyor hastalansa babannesi gidip alırdı ben gidene kadar,şimdi kışın ben alabilirim.
Kreş değişikliği düşünen annenelere söylüyorum eğer bunu düşünüyorsanız gerçekten yapın çünkü çocuklara değişiklikde iyi geliyor biz son zamanlarımızda istemezdik kreşe gitmeyi.Şu an için burda böyle bir şey söz konusu değil ama.

benimde 3,5 yaşınd bir oğlum var haftada 3 tam gün gidiyor bu hfat başladı ilk gün çok iyiydik el salladık yemek yemiş akşam almaya gittiğimde ağlamaya başladı ikinci gün hep ağladı 2 kere kreşe gitmek zorunda kaldım 3 gün de ağlama yok ama yemek yememiş birde 5 de aradılar altına çişini yaptı kimseye değiştirtmiyor lütfen gelin diye. tutmuş tutmuş sonunda kaçırmış ne yapıcam ben ya sosyal olsun diye uğraşıyorum ama olmıycak galiba

benim oğlumda kreşte ama çok küçük henüz. 10,5 aylık. bende vermeye mecbur kaldım.
öğretmenimizden memnunum, şimdilik bir sorun yok. 0 yaştan alıyor burası. bizim öğretmende 4 kişiler.
öğretmenimiz anne olduğu için beni çok iyi anlıyor. 3,5 yaşında bir oğlu var o da yanında.
güzel ilerlemeler kaydetti. bunu farkediyorum. öğretmeniyle sık sık konuşuyorum. sabah göremediğim için isteklerimi not olarak yazıyorum.
burada devlet kreşi yok maalesef. olan özel ve 2-3 tane.
istanbul da imkanlar daha farklı.
saruböcük kızının memnun olmasına sevindim inş. hep iyi olur.

Back
X