- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Bence başka kreşlere de bakın. Orası içinize sinmeniş belli ki.
Kizlar esimin kurum 875 liraya kadar eriyor kreş yardımı.800 dese de verirdim.ama iki kez fiyat degistordiBence bastan pürüz olan bir yerden uzak durum .Kurumsal olan işini ciddiye alan insanlar zaten gelen misafirlerine net olurlar .Sana 3 ona 5 .Yuz yuze 3 telefonda 5 olmaz yani
Tabi ki başka yerlere bakmalısiniz.Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
İçerisi. Dağınık miydi acaba diye düşünmedim degilBen içime sinmeyen yere çocuğumu göndermezdim. Ne o öyle sakladıkları birşey varmış gibi kapıyı kapatmalar falan.
Başka kreş yok.digerleri tatilde.ya da bakıcı seçeneği.ânnemi aradım.istanbila gidicem.verirsen orda bakarim dedi.olmaz dedimTabi ki başka yerlere bakmalısiniz.
Yok diğerleri tatilde.tek seçenek.İlk gittiğiniz kreşe vermek zorunda değilsiniz ki. Gidin hepsini gezin kaç tane varsa. temizlik nasıl, ne yiyecekler orada, öğretmeni kim olacak bunları sorun
Aa evet bir aylık verecektiniz değil mi... içeriyi gezseydiniz keşke. Kreşi beğenirseniz üçe beşe bakmayın bence. Zaten bir ay duracakYok diğerleri tatilde.tek seçenek.
Bakıcı da güvenilir birı olmalı evlat herkese emanet edilemiyor maalesefBaşka kreş yok.digerleri tatilde.ya da bakıcı seçeneği.ânnemi aradım.istanbila gidicem.verirsen orda bakarim dedi.olmaz dedim
Sorun para değil.yalanYa butun sorunlar sizi mi buluyor. Surekli 3 kurus 5 kurus hesap isleri. Hem bosanmamis miydiniz, esim diyorsunuz simdi. (Eski) esiniz, anneniz babaniz, ev sahibiniz, cocugun kresinin muduresi, herkes sorunlu size gore. Yazik millete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?