4 yasinda fiziksel engelli %40 sadece tek yuruyemeyen bir cocugum var ozel ayakkabı kullanıyor. Pazartesi itibariyle krese başladık ama ben bittim sabahları cok güzel okula gidiyoruz hatta giderken de anne kurabiye alalim anne şunu alalim arkadaşlarımla yerim diyor kresten içeri giriyor yarım saat sonra iş degisiyor ve aglamaya başlıyormuş. Sonra ben araniyorum mecbur gidiyorum biraz sakinlestiriyorum sonra yarim saat daha bekliyorum ve en sonunda alıp eve geliyorum çalışıyor oldugumdan dolayı cok zorlaniyorum ve öğrendim ki kreşteki diger cocuklarla hic konusmuyormus hic oynamiyormus bugun de bana anne sen beni noye birqkip gidiyorsun dedi aslinda hemen hemen dogdugundan beri annaanne bakiyor ben aksamdan aksama görüyorum bana o kadar düsgun olmamasina ragmen boyle yapiyor sizce ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim diger cocuklari kıskandığını icin mi konusmuyor acaba yada diğer cocuklar yuruyor falan etkileniyor kendini yalnız m8 hissediyor bilemiyorum tel soyledigi şey ben seni cok özlüyorum