YEME İÇMEYE ÖNEM VERİYORSA HERŞEY İYİDİR. ÖĞRETMENLER HEP AYNI,YENİ MEZUN 23-24 YAŞINDA ÖĞRETMENLERÇALIŞIYOR KREŞLERDE, YETERKİ YEMESİİÇMESİ DOĞAL VE BOLOLSUN, ANA YEMEK FAZLA OLSUN, MAKARNEPİLAV AZ OLSUN, İNSANLAR GÜVENİLİROLSUN,ÖZELLİKLE KURUMMÜDÜRÜ, UYANIK, TAKİPÇİ, VE İYİNİYETLİ VE GÜVENİLİROLSUN.YETERLİ BUNLAR, YEMEİÇME ÇOK ÖNEMLİKızlar perşembe günü kreşleri gezeceğim. Kafamızda 2-3 tane yer var. Ne sormam gerekiyor, nasıl fikir edinebilirim kreşleri gezerken, doğru sorular nelerdir? Bir de kreş ücretleri ne kadara kadar normal sizce.
Not: lütfen konum taşınmasın kreş sayfasında hiç hareket yok. En azından perşembeye kadar kalsın. Sevgiler.
O zaten senede bir veriliyor. Genelde eylüldeKırtasiye masrafı fiyata dahil mi diye sorabilirsin? Ayrıca vereceksen o da çok ciddi masraf kalemi olabiliyor.
O zaten senede bir veriliyor. Genelde eylülde
Bizde de öyleydi, ama hazırlıksız 500 tl kırtasiye ödeyince koymuştu bana azıcık, sorup ona göre hazırlıklı olmakta fayda var bence
oğlum4 yaşına gelince kreşe vericem, en az fiyatı 1000 liraolmalı,olmalıki hizmetkaliteliolsun, fiyatı en yüksekolanından başlayın araştırmaya,şu an zaten 800liradan az olmamalıbu işinmaliyeti, biraz daha iyibir eğitimiçin 1000 lirayı gözdençıkarmalı
yani günde 100 gr et verilse yemeklerde doğalyumurta, tavuk balık verilse birçocuğun beslenmesi en az 20 güniçin 200 lira olurmesela, 2 sene önce buişinmaliyetinin 700 olduğunu okumuştum düşünün, 700 ün altında yemeden içmedenkısılır bence.900 olursa kalitesiz mi yani, çoğu kreş senin gibi düşünenler yüzünden fiyat uçuruyo
1- sınıf mevcudu ve sınıftan sorumlu öğretmen sayısı (öğretmen en az 2 olmalı, mevcut ne kadar azsa o kadar iyi)
2- uyku saatleri ve yemek düzeni. Yemekle ilgili aylık programların sürekli sizinle paylaşılıp paylaşılmayacağı (sonuçta öğlen ne yediğini bilmeniz akşam da size kendi menünüz hakkında bilgi veriyor. mesela öğlen pirinç pilavı yediyse ben akşam pilav vermemeye gayret ederim)
3- Ekstra etkinlikler, ingilizce ve diğer branş derleri için ayrı hoca olup olmadığı (bazıları bu tip dersleri de sınıftaki öğretmenlere verdirtiyor maliyeti düşük tutmak için ve pek verimli olmuyor. Branş hocalarının ayrı olması önemli)
4-Öğretmenlerle gün içinde iletişimde bulunabilme serbestliği, çocuk hakkında malumat alma açısından
Biliyorum fazla detaycıyım hatta görüşmelerde bazı okul yöneticilerine itici gelmiş bile olabilirim bu sorularımla. Ama bunlar ciddi anlamda önemli detaylar. Ve ben okulumuzu bunlara göre seçtim çok da memnunuz çok şükür
İzmit. Çok ünlü bir kreş var burada aylık 1500 müş. Ciddi bir rakam. Bir de kolej buldum 3 yaştan itibaren 11000 yıllık ücreti. Kafam çorba oldu.Hangi il
1- sınıf mevcudu ve sınıftan sorumlu öğretmen sayısı (öğretmen en az 2 olmalı, mevcut ne kadar azsa o kadar iyi)
2- uyku saatleri ve yemek düzeni. Yemekle ilgili aylık programların sürekli sizinle paylaşılıp paylaşılmayacağı (sonuçta öğlen ne yediğini bilmeniz akşam da size kendi menünüz hakkında bilgi veriyor. mesela öğlen pirinç pilavı yediyse ben akşam pilav vermemeye gayret ederim)
3- Ekstra etkinlikler, ingilizce ve diğer branş derleri için ayrı hoca olup olmadığı (bazıları bu tip dersleri de sınıftaki öğretmenlere verdirtiyor maliyeti düşük tutmak için ve pek verimli olmuyor. Branş hocalarının ayrı olması önemli)
4-Öğretmenlerle gün içinde iletişimde bulunabilme serbestliği, çocuk hakkında malumat alma açısından
Biliyorum fazla detaycıyım hatta görüşmelerde bazı okul yöneticilerine itici gelmiş bile olabilirim bu sorularımla. Ama bunlar ciddi anlamda önemli detaylar. Ve ben okulumuzu bunlara göre seçtim çok da memnunuz çok şükür
onu bunu bilmem kreşebir hafta gidip yemeiçmesine bakmadıkça yorum yapmam,birokul süt alıp yoğurtmayalıyorsa çocuklara, o okul iyidirgözümde, hassastır, haftada 1kez adam gibi et yemeği verilecek en az 100 gr et olacak, balık yemeliçocuklar kışın, hamsiolmuş15 lira900 olursa kalitesiz mi yani, çoğu kreş senin gibi düşünenler yüzünden fiyat uçuruyo
yani günde 100 gr et verilse yemeklerde doğalyumurta, tavuk balık verilse birçocuğun beslenmesi en az 20 güniçin 200 lira olurmesela, 2 sene önce buişinmaliyetinin 700 olduğunu okumuştum düşünün, 700 ün altında yemeden içmedenkısılır bence.
En az 1000 tl ödenen kreste dogal yumurta verildigine 100 gr et verildigine nasıl emin olabılıyorsunuz ve hatta et dıye yedirılen seyın gercek et olduguna nasıl emınsınız gıdaların sertıfıkaları mı gosterılıyor et takliti yapan etden 50 gr yapıp sızden 100 gr et parası almadıgına emin olabılıyormusunuzyani günde 100 gr et verilse yemeklerde doğalyumurta, tavuk balık verilse birçocuğun beslenmesi en az 20 güniçin 200 lira olurmesela, 2 sene önce buişinmaliyetinin 700 olduğunu okumuştum düşünün, 700 ün altında yemeden içmedenkısılır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?