- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
onu çocuksa hizmet iyiyse 1500 lira da ödenebilir, büyük bir rakam ama zaten iyi bir kreş 1000lira civarıİzmit. Çok ünlü bir kreş var burada aylık 1500 müş. Ciddi bir rakam. Bir de kolej buldum 3 yaştan itibaren 11000 yıllık ücreti. Kafam çorba oldu.
Bana da gıcık olacaklar biliyorum çok detaycıyım. Şimdiden kafamda 36251561 tane soru var
onu bunu bilmem kreşebir hafta gidip yemeiçmesine bakmadıkça yorum yapmam,birokul süt alıp yoğurtmayalıyorsa çocuklara, o okul iyidirgözümde, hassastır, haftada 1kez adam gibi et yemeği verilecek en az 100 gr et olacak, balık yemeliçocuklar kışın, hamsiolmuş15 lira
Yardımcı öğretmen de var ya canım. Biri müsait değilse diğeri bakacak. Ya da nöbetçi öğretmen.. Ben biaz kaygılı bir anneyim sanırım bu konuda beni üzmüyorlar saolsunlar. Telefonuma cvp veremeseler de en kısa sürede dönüş oluyor4. Maddeye bizim okulda onay verilmiyordu, öğretmenler velilerin telefonlarından çok bunalıyorlarmış, cep no vermiyorlardı o yüzden, ancak kreşten daima ulaşabiliyorduk.
Bir de benim kızım konuşmuyor henüz 2 yaşını bu ay dolduracak. Tuvalet eğitimi konusunda pek ilerleme kaydedemedik bir de. Kendi yemesi canı isterse sevdiği şeyleri yiyor. Köfte yer mesela ama karnabahar yemez. Yedirirler mi kızım aç mı kalır endişeliyim.
Hepsini sor şekerim , kedini bırakmıyosun yavrunu emanet ediyorsun. Hakkın tabiBana da gıcık olacaklar biliyorum çok detaycıyım. Şimdiden kafamda 36251561 tane soru var
fiyatı yüksek olan yer iyidir bence,fiyat düşükse orada kafamda spru işaretiolur, herşey para da değil, dediğimgibi müdürüne güvenmem gerekkurumun ayrıca burada yüksek fiyatta kreşarıyorum ama bulamıyorumşöyle eniyisiolsun istiyorumEn az 1000 tl ödenen kreste dogal yumurta verildigine 100 gr et verildigine nasıl emin olabılıyorsunuz ve hatta et dıye yedirılen seyın gercek et olduguna nasıl emınsınız gıdaların sertıfıkaları mı gosterılıyor et takliti yapan etden 50 gr yapıp sızden 100 gr et parası almadıgına emin olabılıyormusunuz
Bilmedıgım ıcın sordum yanlıs anlamayın
genelleme yapılamaz ama fiyatı iyi olan iyidir diyorum,portakal alırken bile öyle değilmi, 1 e var 3e varE yapıyorsun işte yorum 1000den aşağı ise kalitesizdir diyosun
Bir de benim kızım konuşmuyor henüz 2 yaşını bu ay dolduracak. Tuvalet eğitimi konusunda pek ilerleme kaydedemedik bir de. Kendi yemesi canı isterse sevdiği şeyleri yiyor. Köfte yer mesela ama karnabahar yemez. Yedirirler mi kızım aç mı kalır endişeliyim.
çocuğun mutluluğu çokönemli ama yeme içme de en az onunkadar önemlikemik gelişimi ruh ve bednesağlığı içinÇocuk da belli ediyo zaten mutlu mu değil mi bizimki sabah okul diye kalkıyor
genelleme yapılamaz ama fiyatı iyi olan iyidir diyorum,portakal alırken bile öyle değilmi, 1 e var 3e var
genelleme yapılamaz ama fiyatı iyi olan iyidir diyorum,portakal alırken bile öyle değilmi, 1 e var 3e var
hizmet de aynıişöyledüşün, iyiöğretmenin maaşı yüksek olur, iyi yemek veren yerinfiyatı yüksek olur, ne biliyimöyleişteBiri mal diğeri hizmet gerçi senin kafan bi garip çalışıyo genel olarak ben seni anlamıyorum o yüzden hep diyip gecicem
Benimki de 24 aylık 11 kiloya yakın ve akşamları sadece muhallebi yiyor hala...Benim oğlum kreşe 28 ay 10.5 kilo ile başladı şu an 33 aylik 12.5 kg, yemesi çok düzeldi bezli hala, öğretmeni yazın ögreticem ben dedi,hiçbir şey olmaz yeter ki annelik icgudulerine güven ve iyi bi yer bul
Evet buraların ünlüsü orasıymışValla benim oğlum çok aç kaldı :) ama genelde ikindi öğünü de yapıyorlar. Gerçi ben ayrıca yedirmemelerini rica etmiştim, benim sıpa biraz tembel çünkü, kendi bişey yapmasın. Tuvalet eğitimi bence arkadaşlarından görerek daha kolay olur kreşte, ama sormalısın, yaklaşımlarını öğren. Konuşmayı da daha hızlı söker bence yaşıtları ile.
Ay çok güzel zamanlar. Tuncayemir mi ünlü kreş dediğin? Kız meslekte öğretmen arkadaşın veya öğrenci tanıdığın varsa sorsana, onlar her kreşe stajyer gönderiyorlar, kreşlerin durumlarını daha iyi biliyorlar.
Özel okulda okumuş bırı olarak dıyorum kı fazla para iyi egıtım veya kalıteli yemek demek degil inanınfiyatı yüksek olan yer iyidir bence,fiyat düşükse orada kafamda spru işaretiolur, herşey para da değil, dediğimgibi müdürüne güvenmem gerekkurumun ayrıca burada yüksek fiyatta kreşarıyorum ama bulamıyorumşöyle eniyisiolsun istiyorum
eitimkonusunda bende ingilizce istmeiyorumya da bale vs sadece sevgidolu güvenilir ortam ve bol sağlıklı doğalyemeiçme olmalıBen 1200 liralık yerde baktım 1500e kadar da yolum vardı ama alman mürebbiyeler gibi öğretmenler istemedim etrafta 28 aylık çocuğun herseyden önce sevgiye ihtiyacı olduğunu düşündüm yoksa at bindiriyoruz heykel yaptırıyoruz oyuncaklarımız İsveçten geliyo diyen de oldu
Bizim kreste daha büyük çocuklar için kışın drama ve ingilizce yazın yüzme oluyo bence gayet yeterli
mesajımda yazdım önemliolan güven ve sevgiBen 1200 liralık yerde baktım 1500e kadar da yolum vardı ama alman mürebbiyeler gibi öğretmenler istemedim etrafta 28 aylık çocuğun herseyden önce sevgiye ihtiyacı olduğunu düşündüm yoksa at bindiriyoruz heykel yaptırıyoruz oyuncaklarımız İsveçten geliyo diyen de oldu
Bizim kreste daha büyük çocuklar için kışın drama ve ingilizce yazın yüzme oluyo bence gayet yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?