- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bizde kurtulmus oluruzÇocuğunu al insanlar da kurtulsun
Ne alakası var .insanlarda kaç yildir emek verdiği cocugunu üstüne para vererek bi tarafi yara olsun çizilsin diye emanet etmiyor size.tAbiki özenli olmasını bekler.bu zihniyetle nasıl öğretmen olursun tartışılır.madem çocuklarla veliyle uğraşmak istemiyorsun git evinde otur.Ben bir okulonceci olarak size son kez sunu soylemek istiyorum. Ben 4 yilimi boyle veli kaprisi cekmek icin vermiyorum. Cocugunuzun gozaltindaki ufak cizik sizin cok onemliyse evinizde oturun ve cocugunza bakin lutfen. Kimseyi mesleginden sogutmayin.
Yahu altı üstü karıştırılmış olan bi panduf. Ne için özür dileyecekler çocuk işte hepsi olabilir. Sanki ortada büyük bi hırsızlık olayı var gibi davranmayın. Çocuğu aç mı bıraktılar açıkta mı bıraktılar. Hem Dileyecekleri varsa da üstlerine gide gide umursamıcaklar.Şimdi bana kimse ilgi de göstermiyor sanki yokum gibi davrânıyorlâr.madem pandufları size verdik diye direttiler ben de almadım dedim o halde bu panduflatir nerden çıktı.bir özür dilenebilinirdi
Ozaman madem bi panduf bu kadar önemli, çocuğunu göndermesin.Ne alakası var .insanlarda kaç yildir emek verdiği cocugunu üstüne para vererek bi tarafi yara olsun çizilsin diye emanet etmiyor size.tAbiki özenli olmasını bekler.bu zihniyetle nasıl öğretmen olursun tartışılır.madem çocuklarla veliyle uğraşmak istemiyorsun git evinde otur.
Ogretmenlerin işi veliyi memnun etmek degil cocuga gerekli kazanimlari davranis haline dönüşmesine rehberlik etmektir.Ne alakası var .insanlarda kaç yildir emek verdiği cocugunu üstüne para vererek bi tarafi yara olsun çizilsin diye emanet etmiyor size.tAbiki özenli olmasını bekler.bu zihniyetle nasıl öğretmen olursun tartışılır.madem çocuklarla veliyle uğraşmak istemiyorsun git evinde otur.
Ozaman madem bi panduf bu kadar önemli, çocuğunu göndermesin.
Yine aynı sonuca çıkmıyor musunuz sizde?
bende boyle düşünüyorum ama cocuklar savunmasızdır herhangi bir şiddet durumuyla karşılaşırsa korkup anlatamayabilir.eğer herhangi bir fiziksel durumda öğretmenine sorarım ve bence cevap vermeli aman velinin Sorusuyla uğraşamam diyemezOgretmenlerin işi veliyi memnun etmek degil cocuga gerekli kazanimlari davranis haline dönüşmesine rehberlik etmektir.
Cocuklar gözümüzün önünde düşüyor dizi kaniyor,kafasi kaniyor, kasi yariliyor vs. Bu ogretmenin ozensiz oldugu ankamina gelmiyor.
Her cocuk kiymetlidir. Öğretmenler de kiymetlidir.
Ne alakası var .insanlarda kaç yildir emek verdiği cocugunu üstüne para vererek bi tarafi yara olsun çizilsin diye emanet etmiyor size.tAbiki özenli olmasını bekler.bu zihniyetle nasıl öğretmen olursun tartışılır.madem çocuklarla veliyle uğraşmak istemiyorsun git evinde otur.
Ogretmenlerin işi veliyi memnun etmek degil cocuga gerekli kazanimlari davranis haline dönüşmesine rehberlik etmektir.
Cocuklar gözümüzün önünde düşüyor dizi kaniyor,kafasi kaniyor, kasi yariliyor vs. Bu ogretmenin ozensiz oldugu ankamina gelmiyor.
Her cocuk kiymetlidir. Öğretmenler de kiymetlidir.
bende sizin gibilerle çok karşılaştım ben ne yaparsam odur kimse karışamaz.malesef öyle olmuyor emanet ediliyor kreşe dadi ya herneyse.aman bir çizik ne önemi var bunu bana soramaz tutumu yanlış bence.sizin dediğinize karşılık söyledim çocuğu okadar kıymetleyse evde otur bak demek ne kadar mantıklı.tabiki kıymetli...Ve bu yorumu yapanda bir öğretmen .... Bu söylediğiniz aynı"doktorlara söylenen benim vergimle burdasın "demek gibi bir şey oldu para verildi diye karşıdaki kisiyi köle sanmayalim
Her öğretmen bu tarz veliyle uğraşmak zorunda mı ? Sürekli bir şekilde taciz ediliyorlar.Cocuklar arasında bu tarz şeyler olabiliyor bu bazen gozumuzun onunde oluyor engellenemiyor
tamam olabiliyor öğretmen de açıklar durumu veli öğrenciyi alırken durum izah edilir mutlaka.Ve bu yorumu yapanda bir öğretmen .... Bu söylediğiniz aynı"doktorlara söylenen benim vergimle burdasın "demek gibi bir şey oldu para verildi diye karşıdaki kisiyi köle sanmayalim
Her öğretmen bu tarz veliyle uğraşmak zorunda mı ? Sürekli bir şekilde taciz ediliyorlar.Cocuklar arasında bu tarz şeyler olabiliyor bu bazen gozumuzun onunde oluyor engellenemiyor
ya sizi kovan yok.Kurumun kuralları varsa sözleşöesine yaczacak sözel de söylicek.veli parka geleöez çocuğunu bekleyemez güvenlik dolayısıyla denilecek.ama drnilöedi her zaman gelin denildi müdürn odasındân kaöeradan görwbilirmişiz drnildi hepsi yalanmış
Bi tarafi yara degil farkinda misiniz? Tirnak makasi verin tirnaklarini da keselim isterseniz? Gozaltindaki cizik icin okul muduru ne yapabilir? Aksam olmus evine gitmis herkes veli ariyor ve "ay cizik var" Cocuklar evin icinde kolunu bacagini kiriyor. Siz kendiniz icin o zaman "ben cok kotu bir anneyim. Cocuguma bakamiyorum" diyor musunuz? Para da vermeyin, cocugunuz da yaralanmasin. Koca koca insanlar kapris de cekmesin. Herkes mutlu olur.Ne alakası var .insanlarda kaç yildir emek verdiği cocugunu üstüne para vererek bi tarafi yara olsun çizilsin diye emanet etmiyor size.tAbiki özenli olmasını bekler.bu zihniyetle nasıl öğretmen olursun tartışılır.madem çocuklarla veliyle uğraşmak istemiyorsun git evinde otur.
Yok alıntıladığınız ben değilim yanlış anladınız.Konu sahibine gore cevap vermedim sizin yazdıklarınıza karşılık söyledim.panduf veya başka eşyalar kaRisabiliyor bunu anlaYisla karşılarım ama çocuğumda yara çizik görürsem sorarım neden oldu diye
haklısınız..Bi tarafi yara degil farkinda misiniz? Tirnak makasi verin tirnaklarini da keselim isterseniz? Gozaltindaki cizik icin okul muduru ne yapabilir? Aksam olmus evine gitmis herkes veli ariyor ve "ay cizik var" Cocuklar evin icinde kolunu bacagini kiriyor. Siz kendiniz icin o zaman "ben cok kotu bir anneyim. Cocuguma bakamiyorum" diyor musunuz? Para da vermeyin, cocugunuz da yaralanmasin. Koca koca insanlar kapris de cekmesin. Herkes mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?