KREŞ VE İSTANBULDA GEÇİNME NASIL OLUCAK YARDIMCI OLUN

işten ayrılmayın 2 yaş alan kreşler var çocuklara yemek yemeden tuvalete uyumaya el becerilerine kadar her şeyi öğretiyorlar hem de yaşıtlarının yanın da keyifli zaman geçirir ilk okula başlarken sıkıntı çekmezsiniz, hem de eve tıkılıp kalmaz en azından sigorta primlerinizi yatırmış olursunuz.

evde bir kişi çok zor hemde iyi bilirim siz çıkıcakmısınız
Proje bazlı bir işti benimki kısa dönem. Ama şartları maaşı vs iyiydi. Denemek için de başladım birazda ve maalesef evde eş cocuk dısında birileri ile yaşamak sıktı artık.anaokulu çağı gelinceye kadar çalışmayı düşünmüyorum

ben bu durumu yaşadım yani 300 tl kalıyor çalışılırmı vs vs o kadar çok dinledimki bu lafları vicdanen suçlandım ama çalışan annede maalesef duygusallığa yer yok ve kulaklarımı tıkadım çocuğumu verdim kreşe pişmanmıyım asla iyiki kimseyi dinlememişim maaşım arttı tek başıma evimi geçindirebilirim şuan ,sigortam için çıkmadım ve emekliliğime 4 yıl kaldı yaşımı bekliycem yani ,üzerine ev aldık kredi ödüyoruz çok şükür ,2 çocuğuma hamileyim 1 yaşına kadar annem bakacak sizin anneniz gibi oda şehir dışında çünki bazen bende yollarım biraz orda biraz burda idare edecekler ,sonrasında da ilk çocuğum gibi kreşe yine ,sonuçta bende onlar için çalışıyorum evde oturmayla masraf olmayacakmı sanıyorsunuz bu arada ilk çocuğum 9 yaşında
ne güzel maşallh size

Evet 400 tl az ama bebekli yaslili evlerinde dogalgaz parasi bu sene hepten gecirecekler muhtemelen yak yakma 300 assagi odemeyecegiz gibi
Simdi gelelim krese verdiniz diyelim krese baslayan her cocuk ilk 2 ay cok cabuk hasta oluyor alisma evresi oluyor olduda oldu dr yollama okula birkac gun evde dinlensin dedi bu zamanlarda evde idare edebilecek yaninda kalabilecek olaniniz varmi yoksa bu defada isten sikinti yasarsiniz
Sizin guvenli birini bulmaniz daha makul gibi gorunuyor

Herkes ister kendi baksin anne baska ama sartlar yetmeyincede baska care kalmiyor
Kenarda az birikim varsa cikin isten ama yoksa kisin gelisen cocukla faturalarla 2000 zorlayabilir onunda bezi eti baligi sutu meyvesi bolgenizi hesabinizi siz daha iyi bilirsiniz hesapta olmayan tamir ciksa butce sarsiliyor bilemedim Allah herkesin yardimcisi olsun

Maalınız 1400 tl onu anladım ama neden krese 1000 lira verince size 400 kalıyo babasının parası çelik mi kaplı?
Siz işten çıkmayın eşinize kreş bakıcağınızı kendisini hazırlaması gerektiğini söyleyin.

Kreş illa 1000 lira olucak değil oturduğunuz semte göre değişir tek tek arayın heryeri

Maalınız 1400 tl onu anladım ama neden krese 1000 lira verince size 400 kalıyo babasının parası çelik mi kaplı?
Siz işten çıkmayın eşinize kreş bakıcağınızı kendisini hazırlaması gerektiğini söyleyin.

Kreş illa 1000 lira olucak değil oturduğunuz semte göre değişir tek tek arayın heryeri
aradım

Merhaba
Bu kaçıncı konum bilmiyorum bu konu hakkında ama artık sona yaklaştık ve karar vermem lazım.
22 aylık bebeğim var annem bakıyor ben çalışıyorum annem şehir dışından geldi bizde kalıyor ve artık kalamayacağını çok bunaldığını işten çıkmamı söyledi dün.Ben çıkmak istemiyorum açıkçası çok zor günler geçirdik.
Benim maaşım asgari ücret kreşe versem en az 1000tl kreş ücreti.Eşim 3000TL alıyor 1000TL kira veriyoruz.
Sizce bebeğim kreş için küçük mü?

İşten çıksam geçinebilir miyiz?
Açıkçası bende annemin evine gitmesini istiyorum.Çünkü beni her gün bunaltıyor her akşam çık işten yeter diyor.Çok kararsız kaldım.
Kreş mi yoksa benim işten çıkmam mı çözüm sizce?
Bu arada iş yerim iyi şartları var çıkarsam bulurum iş ama saatleri güzel buranın sabah 09.00 akşam 18.00
Ne yapayım hanımlar???

Bence asgari ücretli iş her zaman bulunur ama bebeğiniz her zaman bebek kalmayacak . onun bu zamanlarında en çok anne sevgisine ihtiyacı var. Çalışmak, sigortanızın yatması tabiki çok güzel şeyler ama sizin durumunuzda olsam hiç düşünmeden işten ayrılırdım. Hatta benim maaşım 4000 hatta yemek ücretini eklersek 4buçuğa yaklaşıyor ben bile bazen düşünebiliyprum ayrılmayı, neyse ki ücretsiz izin hakkı var da onu kullanıyorum.

Back
X