• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş yardımı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

durusummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
83
26
88
38
arkadaşlar merhaba işe başlayacağım, kızım şubatta 3 yaşında olacak, Ankara'da yaşıyorum devlete ait kreş var mı ve ücretleri neler , uygun fiyatlı yer arıyorum maddi durumum pek iyi değil lütfen yardımcı olun ? Nerelere verebilirim ücrette yazarsanız sevinirim

Bağımsız anaokulları 3 yaş grubu alıyor sanırım. Ama üç yaşını doldurmuş olması gerek eylül ayında. Onun dışında tek şansınız özel kreşler.
Ara dönemde alacaklarını sanmıyorum. Bir sonraki okul dönemini beklemeniz gerekecek. Bu sürede bir müddet kreşe verirsiniz.

Bulunduğumuz ilçe belediyelerinin kreşleri var elbette, değişiyor fiyatları. Özellerden pek farkı yok doğrusu, mesela yıllık 300₺ devlet desek ki bunun içinde başlangıçta çocuğunuz için aldığınız kişiler ihtiyaçlar (renkli kalemler,boya, kağıt vs)
Özellerde de 600-700 ₺civarı..

istanbul için oturduğum semtteki devlete bağlı bağımsız anaokulu 36 aydan itibaren alıyor, aylık 400 tl, saatleri 09:00 - 16:00ydı, ben saatlerinden dolayı tercih etmedim, özel sektörde çalışıp bu saatlere uymam mümkün değildi.

Belediyelerin kresleri var bildiğim kadarıyla ama mayıs gibi kayıtları ve kurayla alıyorlar. Devletin anaokulları var birde. Ozellerin fiyatları yüksek. Semtine gire degisiyordur fiyatlar. Ben ikisine 2300 veriyorum

Bulunduğumuz ilçe belediyelerinin kreşleri var elbette, değişiyor fiyatları. Özellerden pek farkı yok doğrusu, mesela yıllık 300₺ devlet desek ki bunun içinde başlangıçta çocuğunuz için aldığınız kişiler ihtiyaçlar (renkli kalemler,boya, kağıt vs)
Özellerde de 600-700 ₺civarı..
Siz nerede oturuyorsunuz? 600-700 çok uygun

Benim kızım 3 yaş iki aylık. Ben de devlet kreşi düşünmeye başladım. Henüz araştırmadım. Ankara Eryamanda ya da fatihte bir yer ve tam gün olsun istiyorum. Acaba belediye kreşlerinde torpil oynuyor mudur.

çalışan anneler öncelikli oluyor mesela eylülde başlayacak olan çocuk için kayıtlar haziranda bitiyor şimdiden gidin görüşün

• Beğen
Reactions: eoe
Back
X