Kreş zamanı dert zamani

nessel89

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
130
480
23
35
Merhaba arkadaşlar. Yani burada çocuklarla ilgili konuları okurken bazıları çok pimpirikli filan derdim ama şuan sinirden elim ayağım titriyor. Ben mi çok abartiyorum mantıklı bir izahı var mıdır siz söyleyin lütfen.
Kızım 3.5 yaşında yaklaşık 15 gündür hastanelerden çıkamadık. Bronsitti astımdi cigerlerde tutulmaydi derken zibilyon çeşit ilaçlar havalar serumlar vs. Uzun bı ara sonra bugün kreşe geri döndü. Özellikle doktorumuzun uyarısıyla hem sınıf öğretmenine hem de teslim ederken sınıf ablasına çıkısta mutlaka çoraplarınin değiştirilmesini ve asla terli çoraplarla çıkmaması gerektiğini rica ettim. Ayaklarında aşırı terleme gibi bir sıkıntıyla da uğraşıyoruz çünkü. Gayet anlayışla karşıladılar. Tayin dolayısıyla Kars'a geldik burada yaşıyoruz. Bugün eve geldim ayakkabılarını çıkardı ve baktım ki çocuğa çorapsız giydirmis sınıf ablasi botlarını. Hemen öğretmenini aradım öğleden sonra izinli olduğunu okulda olmadığını ama ilgileneceğini söyledi.
Günler süren sağlık sıkıntılarımızın üstüne havanın 2-4 derece olduğu şehirde çocuğu çorapsız okuldan çıkarmak nasıl bir akıl olayı acaba? Gerçekten fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü ben delirdim açıkçası.

çıkarıp giydirmeyi unutmak nasıl bir kafa acaba? oglumun eski kreşi oyleydi az kişi çalışıyordu ve zor yetişiyorlardı. aslında baya tırt bir okuldu aöa mecburdum çocuk da hiç ama hiç sevmedi orayı. kimbilir bilmediğim daha neler oluyordu. nasıl bir kreş sizinki? öğretmeni nasıl?

Bence kreşe çocuğunuzu verirken, öğretmen ve yardımcıların aldığı ücretleri de sorun. Ne kadar ekmek o kadar köfte, keşke herkes işini iyi yapsa ama gerçek bu.
Asgari ücretten bile düşük maaş alıp usur ekstra bir ilgi vermek istemezler, siz sonuna kadar haklısınız görevi o ama böyle de bir gerçek var.

Çocuk giymek istememiş olabilir mi?
Yani istememis olması bile bunu yapması için geçerli değil. Buz gibi bir hava. Çocuk camdan atlamak istese ikna edemedi diye izin mi verecek? Kızım da giymem filan demez yani biliyorum ama muhtemelen düşünüyorum düşünüyorum istemedi diyecek başka ne diyebilir ki

Çorapsız ayakkabı nedir yahu, hem de hava buz gibiyken. Bilemedim yani sınıf ablası da öğretmen de salak belki de. Pazartesi açın hesabını sorun, hasta olmasam bile asla çorapsız ayallabı falan giymem saçmalık.
Aslında öğretmeninden çok çok memnunum. Ama bugün özel işlerinden dolayı öğleden sonra okulda olmayacağını biliyordum. Ama olması gerekmez ki. Bir insan uyardığım halde nasıl bunu yapar? Hasta olmasını da geçtim hasta olmayan çocuk hasta olur yani. Ay bilmiyorum ya sinirim bozuldu

Büyük oğlum 19 aylık başlamıştı kreşe şimdi 9 yaşında, kızım da 11 aylık kreşe başladı 21 aylık şimdi devam ediyor. Çıldırmalık sinirlenmeli bir durum yok bence abartı geldi bana ama pazartesi mesaide durumu anlatıp uyarabilirsiniz.

Bir de maalesef bağışıklığı böyle olan çocuklar büyüğüm de öyleydi maalesef 1 yılı hastalıkla geçiriyorlar sonra toparlıyorlar ama. Geçmiş olsun

Ben çorap gene nemliydi diye yazmanızı beklemiştim ..tamamen sürpriz son oldu😬 çocuğunuz kendi giyindi büyük olasılıkla bu çok güzel birşey ama keşke şöyle bir göz ucuyla takip etselermiş

Ben çorap gene nemliydi diye yazmanızı beklemiştim ..tamamen sürpriz son oldu😬 çocuğunuz kendi giyindi büyük olasılıkla bu çok güzel birşey ama keşke şöyle bir göz ucuyla takip etselermiş
Eğer kendisi giyinseydi çoraplarını çıkartmaz nemli çoraplarınin üstüne botu giyerdi. Soruyorum öğretmen abla giydirdi diyor

Üstü başı kirli gelse önemsemem lakin hava şartlarına uygun şekilde teslim edilmemesine aşırı sinirlenirim.
Bugün 5 yaşındaki oğlum için öğretmen çıkışta uyardı, ‘spor dersi olduğu gün lütfen yeleklerini koyun hasta olacak diye endişe ediyorum’ dedi.
Ki bu 20 kişilik anasınıfı öğretmeni, bir zahmet kreşte eldivenine kadar teslim, ekstra özen beklerim.

Büyük oğlum 19 aylık başlamıştı kreşe şimdi 9 yaşında, kızım da 11 aylık kreşe başladı 21 aylık şimdi devam ediyor. Çıldırmalık sinirlenmeli bir durum yok bence abartı geldi bana ama pazartesi mesaide durumu anlatıp uyarabilirsiniz.

Bir de maalesef bağışıklığı böyle olan çocuklar büyüğüm de öyleydi maalesef 1 yılı hastalıkla geçiriyorlar sonra toparlıyorlar ama. Geçmiş olsun
Hava bugün 2 dereceye düştü gün içinde ve çocuk okuldan çorapsız cikti. Sakin kalamiyorum. Üstelik 15 20 gündür hastalık yüzünden okula gidemeyen çocuk. Ama bunun bir önemi yok hasta olmayana da yapmamalilar

Merhaba arkadaşlar. Yani burada çocuklarla ilgili konuları okurken bazıları çok pimpirikli filan derdim ama şuan sinirden elim ayağım titriyor. Ben mi çok abartiyorum mantıklı bir izahı var mıdır siz söyleyin lütfen.
Kızım 3.5 yaşında yaklaşık 15 gündür hastanelerden çıkamadık. Bronsitti astımdi cigerlerde tutulmaydi derken zibilyon çeşit ilaçlar havalar serumlar vs. Uzun bı ara sonra bugün kreşe geri döndü. Özellikle doktorumuzun uyarısıyla hem sınıf öğretmenine hem de teslim ederken sınıf ablasına çıkısta mutlaka çoraplarınin değiştirilmesini ve asla terli çoraplarla çıkmaması gerektiğini rica ettim. Ayaklarında aşırı terleme gibi bir sıkıntıyla da uğraşıyoruz çünkü. Gayet anlayışla karşıladılar. Tayin dolayısıyla Kars'a geldik burada yaşıyoruz. Bugün eve geldim ayakkabılarını çıkardı ve baktım ki çocuğa çorapsız giydirmis sınıf ablasi botlarını. Hemen öğretmenini aradım öğleden sonra izinli olduğunu okulda olmadığını ama ilgileneceğini söyledi.
Günler süren sağlık sıkıntılarımızın üstüne havanın 2-4 derece olduğu şehirde çocuğu çorapsız okuldan çıkarmak nasıl bir akıl olayı acaba? Gerçekten fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü ben delirdim açıkçası.
Ben hiç şaşırmadım bir çocuk bile benim aklımı alıyor,geçen çocukla evden yaka paça çıktık yine, üst çamaşırı takmadan evden çıktığımı yolda farkettim 🤦🏻‍♀️Çocuğa wc sonrası külot giydirmeyi unuttuğum oluyor fln

Back
X