Ben çok sinirlendim yaBen hiç şaşırmadım bir çocuk bile benim aklımı alıyor,geçen çocukla evden yaka paça çıktık yine, üst çamaşırı takmadan evden çıktığımı yolda farkettimÇocuğa wc sonrası külot giydirmeyi unuttuğum oluyor fln
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok sinirlendim yaBen hiç şaşırmadım bir çocuk bile benim aklımı alıyor,geçen çocukla evden yaka paça çıktık yine, üst çamaşırı takmadan evden çıktığımı yolda farkettimÇocuğa wc sonrası külot giydirmeyi unuttuğum oluyor fln
İstemese bile annesi giydirmeye denedim ama giymedi, siz deneyin der insan en azındanYani istememis olması bile bunu yapması için geçerli değil. Buz gibi bir hava. Çocuk camdan atlamak istese ikna edemedi diye izin mi verecek? Kızım da giymem filan demez yani biliyorum ama muhtemelen düşünüyorum düşünüyorum istemedi diyecek başka ne diyebilir ki
Yemin ediyorum bana şu aciklamayi yapsa kabulum ya. Yani hiç bir mantık çerçevesine oturtamiyorum çünküKendisi Karslı olduğundan hava ona ılıman gelmiş olabilir![]()