Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hiç şaşırmadım bir çocuk bile benim aklımı alıyor,geçen çocukla evden yaka paça çıktık yine, üst çamaşırı takmadan evden çıktığımı yolda farkettim Çocuğa wc sonrası külot giydirmeyi unuttuğum oluyor fln
Yani istememis olması bile bunu yapması için geçerli değil. Buz gibi bir hava. Çocuk camdan atlamak istese ikna edemedi diye izin mi verecek? Kızım da giymem filan demez yani biliyorum ama muhtemelen düşünüyorum düşünüyorum istemedi diyecek başka ne diyebilir ki
Bazen böyle seyler yasanabilir sureklilik olursa sinirlenmeniz normal ama orasi ozel bakici degil bu sebepten bence hem kendiniz hem cocugunuz icin lutfen sakin kalin... saglikla kalin sifa diliyorum
Ben sizi haklı buldum açıkçası, çocuklar hemen hasta oluyor zaten çorapsız yollamak nedir ? Üstü başı kirli olsa sorun değil ama ıslak ya da giymemiş olması sıkıntılı, çok zor çocukları iyilestirmesi