Kreş

Galsev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2
1
1
Samsun
Oğlum 2,5 yaşında samsun çocuk kreşe yolladık fakat çok pişmanım ağlayarak gitmek istemedi biz ilk zsmanlarda böyle olması doğaldır diye düşündük fakat yavrumu okadar çok korkutmuşlar ağladığında karanlık odaya tek bırakılmış oğluma soruyoruz tokat attıklarını saçını çekip bacaklarını sıktıklarını ifade etmeye çalışıyordu ve tembihleniyor çocuklar.ağlayan çocuklara kes sesini diye bağıran biri nasıl bir ahlak nasıl bir eğitim verebilirki kesinlikle oraya yollamayın farkında değilsiniz belkide teftiş edin ozaman herşeyler ortaya çıkıyor enson aldığım gün anladım yavrum bana gelirken sağlayarak getirildi fakat sorduğunda otun oynuyordu diye cvp verildi yavrum gelirken hücreden nasıl çıkarsın ve gün ışığını gördüğünde nasıl şaşkın şakın bakarsın yavrumda öleydi be gözleri ağlamaktan şişmiş korkudan titremeye başlamıştı aklınız varsa yollamayın kreşe hem paralarını evladımızı dövdürüp korku içinde dayak atsınlarmı diye ödüyoruz RABBİM den dilerimki öle kreşler batsın yok olsun ben yavrumun bir damla göz yaşına kurban olurum aklı olan yollamasın kreşmiş yerin dibine girsin

Son düzenleyen: Moderatör:
sikayet etmelisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah'ın cezaları,şikayet edin mutlaka.Yavrum,kıyamam

Cok kotu bişey ne hakla bunu yapiyorlar.ben de 2.5 tasindayken verdim krese cok memnunduk.ama bunlar cok cok vicdansizlarmis

diğer annelerle de konuşup beraberce şikayetçi olun,eminim diğr çocuklar da mağdurdur.bir de mecbur değilseniz 4 yaşından önce kreşi çok önermiyor uzmanlar,bunun sebebi de çocuğun o yaşa kadar sadece kendine ilgi beklemesi ve anneden (ya da bakan kişiden) uzun süre ayrı kalma becerisinin tam oluşmaması diyorlar,yani kreşteki öğretmen aynı anda çok çocukla ilgilendiği için küçük çocuk için çok sağlıklı değilmiş,çocuk bakımını piramit gibi düşünürsek anne-aileden biri (anane,babanne,teyze diye dışa doğru gidiyor bu halka)-bakıcı-kreş diye sıralayabiliriz,tabi biz çalışan anneler için aileden biri ya da bakıcı ilk seçenek oluyor,benim oğlum da 27 aylık ,şu anda kreşe versem yapamaz diye düşünüyorum açıkçası,kreşin çok iyi olması da değil mesele,onların iç dünyaları buna henüz hazır değil,hiç olmazsa 3-3.5 yaş beklenmeli bence,dinlediğim bi pedagog oyun grubuna bir kaç saat anneyle gidebilir ama kreş için erken demişti 3 yaşındaki bi çocuk annesinin sorusuna.Ama tek seçeneğiniz buysa iyi araştırın derim,travma yaşadığında bi çocuk bunu kolay kolay atamayabiliyor,bir de bi uzmanla görüşün derim,çocuğunuzda ruhsal olarak bi hasar bırakmış mı bu kreşte yaşananlar,ne kadar erken önlem alırsanız o kadar çabuk atlatır yavrunuz,kıyamam,yazarken bile gözlerim doldu şu an,büyük geçmiş olsun

Kreş hakkında şikayette bulundunuz mu? Bende oğlumu 2 yaşında Minik Adımlar Kreşine verdim. Size de tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun, yazıklar olsun o eğitimcilere, mutlaka şikayet etmelisiniz. Daha fazla çocuğun psikolojisi ile oynamasınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…