canım benim oğlum 1 yıldan beri gidiyor tam gün. sabahları gitmek istemiyor zorla ayakkablarını giydiriyorum,akşamlarıda servis'ten inmek istemiyor. büyük-küçük karışık tabii serviste şımarıyolar..
çok zor ve meşakatli bi dönem bazen ben saçıma başıma bakmadan evden çıktığım oluyor. benim oğlum da3 yaşına kadar benimleydi,sonra ben işe o kreşe başladı ve çok koydu oğluma. en azından sizin yokluğunuza alışkın bu kadar zor olmaz. disiplin sevmeyen çocuk kreşte zorlanır. el yıka,oyuncaklarını topla,ayakkabılarını kendin giy, yerine koy bu komutlar çocuğu kreşten soğutuyor. benim oğlum çok mız mız evde ben besliyorum okulda kendi yiyiyomuş. ben şu an hamileyim kardeş kıskançlığı oldu biraz da huy değiştirdi öğretmeniyle görüştüm, hemen beslenmesini videoya çekmişler izlettirdiler,oğlum geldi karnımı sevdi "kardeşimi seviyorum"dedi mutlu oldum. biraz uzun oldu ama benim de istediğim buydu yükümün biraz hafiflemesi anne ne kadar eğitsede okul gibi olmuyor,bunun yanı sıra faaliyetleri var,tiyatroya,sinemaya gidiyolar..