Evet,çünkü kimsenin umurunda değiliz maalesef.Sadece kısıtlı imkanlar değil. Devlet çalışanlara uygun saatli okul imkanı sunmuyor.
8 5 öğrenci tutan devlet okulu sayısı o kadar az ki. Onlarda da kulüp adı altında 1 sınıf açılıyor kayıtlar hemen doluyor. Ne yapsın çalışan kadın. Yarım gün bakacak kimsesi yoksa mecbur özel okula veriyor.
Kreş değil ama kızımın ufak tefek eksiklerine 500tl verdim dün marka falan da değiller. Öyle komple kırtasiye malzemesi alsak 4bini bulacaktı sanırım. Anasınıfı kreş gibi yerlerde çok ıncık cıncık kullanılıyor ama 10bin de çok yüksekmişmerhaba kızlar
acayip sinirliyim . ondan gülüyorum sinirden. bu kreşler bu kırtasiye ücretlerini iyice abarttılar ya bugün eylül ayı için 7700 kreş ücreti ve yıllık 10 bin kırtasiye bedeli ödedim .
bazen şükrediyorum iyi ki asgari ücretli çalışan değilim . allah yardımcısı olsun asgari kazanıp birde çocuğu kreşe gönderenlerin .
sizler kaç verdiniz kırtasiye için benden az vermişseniz ağlıycammm.
2.5-5 yaş aralığında ne kitap seti kullanılıyor ki?Kitap setleri çok pahalı, sadece kırtasiye yok icinde ama haklısınız kesinlikle fiyatlarda şişirme söz konusu.
Dolabın üstünde olduğu için net çekememiş olabilirim ama bu şekilde kitap setleri oluyor.2.5-5 yaş aralığında ne kitap seti kullanılıyor ki?
Karşıyakada 8.500e yazdırdı yeğen. Buca belki bir tık uygundurYaaa dediğiniz gibi 7 bin civarı bir yer bulabilirim değil mi ben de? Buca dayım ben. Ama şimdilik. Ev sahibi yakında çıkarıyor da bizi
Bunların fiyatı 250 300 civarı diye biliyorum 10binlik bir şey değiller.Dolabın üstünde olduğu için net çekememiş olabilirim ama bu şekilde kitap setleri oluyor.
Aslında tam öyle de değil, bağımsız anaokulunda kamu personeli çalışıyor, en kötüsü işkurdan gelen temizlik personeli, kreşlerde hesaba personel maaşı ve sigortası da giriyor öyle olunca fiyat uçuyor. Korkunç fark bu yüzdenBagimsiz anaokuluna 4 yaş a donemlik 2500 kirtasiye istediler.Aylik ta 2100 kulup parasi ama kulup parasi belirli gun ve haftalara gore vs hesaplaniyormus.Bence ozeller artik ne koparabilirsek diyorlar.Ozele vereni yağlı kapı ne de olsa ne soylesek verecekler mabtigiyla artik soyup sogana ceviriyorlar.2.5 yas ta ne gibi bir kirtasiyr istenebilir yahu
Maalesef 2500 TL imiş fiyatı.Bunların fiyatı 250 300 civarı diye biliyorum 10binlik bir şey değiller.
2000 bini geciyordu en son daha da artmistirBunların fiyatı 250 300 civarı diye biliyorum 10binlik bir şey değiller.
Yok artık yaaaaa, içinde gerçekten klon seti var her halde. Çocuklarımı büyüttüğüme sevinmek istiyorum ama 8.sınıftaki oğlumun yardımcı kitap listesi gelmedi daha, 20bin gömeceğiz her haldeMaalesef 2500 TL imiş fiyatı.
Ben en son inciraltinda 10 bin lira duymustum 1 yil oldu simdi kactir bilmiyorum tasindik sonra tabiBen bayraklıda oturuyorum :) 7 bin civarı bulunur diye tahmin ediyorum biraz da konum da etkiliyor bayraklı biraz pahalı
Bizde bunlar ayrıca adedanın ve çocuk akademimin de kitapları var. Yine de 10 bin çokDolabın üstünde olduğu için net çekememiş olabilirim ama bu şekilde kitap setleri oluyor.
Benım oğlumun geldi inanamazsın kitap fiyatlarınaYok artık yaaaaa, içinde gerçekten klon seti var her halde. Çocuklarımı büyüttüğüme sevinmek istiyorum ama 8.sınıftaki oğlumun yardımcı kitap listesi gelmedi daha, 20bin gömeceğiz her halde
Doğru ama 10 bin tam olarak ne için isteniyor kalem kalem bilmiyorum. Okulda şişiriyor olabilir fiyatları.Bizde bunlar ayrıca adedanın ve çocuk akademimin de kitapları var. Yine de 10 bin çok
Ahaha insallah maaşlarda aynı oranda katlanırValla yıllar geçtikçe masraflar katlanacak bu paralar daha ne ki
Hayaller hayatlarAhaha insallah maaşlarda aynı oranda katlanır
Orioncum 5yas anaokulu kitap+kirt 16k odedim.rekor bende olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?