Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar 3 yaşındaki kızım için kreş arıyorum batıkent çakırlar bölgesinde çağ eğitim kurumlarıyla görüşeceğim bilgisi olan arkadaşlarım varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim
iyi akşamlar 3 yaşındaki kızım için kreş arıyorum batıkent çakırlar bölgesinde çağ eğitim kurumlarıyla görüşeceğim bilgisi olan arkadaşlarım varsa bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim
oğlum 2 senedir bahsedilen Çağ Akademi ye gidiyor. 1 gün bile ne sözlü nede fiziksel şiddet gördü. Ki bahsettiğiniz kreşin sahibi çocukları gitmiş oldukları kreşte şiddet gördüğü için açtılar. Ve kameralar sürekli açık böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum. 2 senedir hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım... çocuğunu kreşe yazdıracak olanlar bence gidip 1 hafta denemeliler. sosyal medya çok fazla gerçekçi değil. mutlaka gidilip görülmesi gerekiyor.bir anne olarak tüm samimiyetimle Çağ Akademi yi tavsiye ederim...
Bahsettiğiniz kurumu sosyal medyadan oldukça takip eden ve araştıran bir veli adayim. Ve bu yoruma kadar şahsen hiç bir kötü yorumla karsilasmadim. Açıkçası yazdiklariniz çok da inandırıcı gelmedi ve kurumun bir komplo ile karşı karşıya olduğu dusuncesindeyim... çünkü bu kadar kurumsallasmis bir kurumun bu tarz olaylar karşısında sessiz kalabilecegini sanmiyorum...