aslında görüşmede ilgi alaka güleryüz göstermeleri sınıfın içinde de öyle olduğunu göstermez.bazıları ne yazıkki sadece para için yapıyor böyle işleri.öğretmenleri de gördünüz mü çocuklar vaktinin çoğunu öğretmenle geçirecek sonuçta.hatta ordaki yardımcı abla oluor ya.o ve onun tavırları bile önemli.
fiyatları çok uygunmuş hangi ilde oturuyorsunuz?
işine karışmak gibi olacak ama eğer imkanın varsa; oğlun 3 yaşını doldurup 4 ten gün almadan göndermemeni tavsiye ederim.
her iki faktör de önemli.
2.olabilir.
3.de merdiven var demişsin. bende ona takıldım....
fiziksel donanımda önemli, güleryüzde.. ikisi bütündür ..
özel kreşte öğrenci sayılarını daha kısıtlı tuttukları için, öğrenciyle kişisel olarak daha fazla vakit geçirebiliyor öğretmen..verimli oluyor yani çocuk için..
bende önce özele göndermiştim, bahsettiğiniz tüm durumlar, kıstaslar bende de geçerliydi.. oğlum 3 yaşındaydı o zaman..
şimdi devlet anaokuluna gidiyor.. ilk defa gidecekse oğlunuz; eğer mecburi durumunuz yoksa yaşından dolayı yarım günle başlayın..
bu arada çok katlı yerlerde , merdivenlerden inerken onlara eşlik ediliyor.. bizde aynı durumu düşünmüştük.. günde 1 kere zemin katta yemekhaneye iniliyor.. havanın güzel olduğu zamanlarda da bahçeye çıkılıyor.. yani sürekli iniş çıkış olmuyor güniçinde.alternatifleriniz varsa araştırın ama yaşı itibariyle bence kreş daha uygun sizin için
Hepsi çok önemli arkadaşım hepsi,hiçbirini kıyaslayamıyorum ben,
çocuk fiziksel donanımı eksik bir yerde olacaksa evimde dursun daha iyi,
ayrıca şu eğitimci demeye bin şahit karakterlere şaşıyorum,birincideki devlet bünyesinde çizdiğin profil beni çıldırttı şuan mesela..
özel mesaj gönderdim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?