Kreşte staj yapmak ve ücret sorunu

inanna gg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
370
1.794
63
Merhaba kızlar. Kız kardeşim bir kreşte 2 gün staj yapacak. Kalan 3 gün için de ona iş teklif edecek kreş müdürü. Ama biz piyasayı hic bilmiyoruz, emeğini sömürmelerinden çekindiğimiz için size sormak istedim. Sizce günlük olarak ne kadara anlaşmalı? Sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.

Bir arkadaşım haftanın 5 günü kreşte ile başlamıştı asgari ücret maaşını alamadığı için ayrıldı. Umarım böyle bir yer olmaz

Merhaba kızlar. Kız kardeşim bir kreşte 2 gün staj yapacak. Kalan 3 gün için de ona iş teklif edecek kreş müdürü. Ama biz piyasayı hic bilmiyoruz, emeğini sömürmelerinden çekindiğimiz için size sormak istedim. Sizce günlük olarak ne kadara anlaşmalı? Sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.
Stajer iken asgari ücretin 3/1 veriyorlar. tam olduğunda da asgari ücret istemeli bence

Öyle bir zamandayiz ki sizin kabul etmeyeceğiniz bin liranın yarısı için bin tane başvuru olabilir. Özel sektörde tecrübe ve cv kalabaligi için bazen karın tokluğuna calismak gerekiyor.

Stajyer olduğu için çok vereceklerini sanmıyorum. Hatta öyle ki standardın da altında verebilirler.

Ama benim anlamadığım 2 gün staj kalan günlerde staj aslında demi. Yani sınıfı kardeşinize vermeyecekler

Back
X