Evet böyle kurumlar genelde emek sömürüsü yapan yerler. Bu yüzden sizlere danışmak istedimBir arkadaşım haftanın 5 günü kreşte ile başlamıştı asgari ücret maaşını alamadığı için ayrıldı. Umarım böyle bir yer olmaz
Stajer iken asgari ücretin 3/1 veriyorlar. tam olduğunda da asgari ücret istemeli benceMerhaba kızlar. Kız kardeşim bir kreşte 2 gün staj yapacak. Kalan 3 gün için de ona iş teklif edecek kreş müdürü. Ama biz piyasayı hic bilmiyoruz, emeğini sömürmelerinden çekindiğimiz için size sormak istedim. Sizce günlük olarak ne kadara anlaşmalı? Sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.
Kafamda bir rakam olusmasi acisindan iyi oldu mesajiniz cok teşekkürlerStajer iken asgari ücretin 3/1 veriyorlar. tam olduğunda da asgari ücret istemeli bence
Rica ederimKafamda bir rakam olusmasi acisindan iyi oldu mesajiniz cok teşekkürler
Sanırım 1/3 ‘ü demek istediniz. Yoksa sizin dediğiniz rakam gayet dolgun oluyordaStajer iken asgari ücretin 3/1 veriyorlar. tam olduğunda da asgari ücret istemeli bence
Ben 3 te biri diye okumuştum zatenSanırım 1/3 ‘ü demek istediniz. Yoksa sizin dediğiniz rakam gayet dolgun oluyorda
ahahah gönlüm geniş ya benimSanırım 1/3 ‘ü demek istediniz. Yoksa sizin dediğiniz rakam gayet dolgun oluyorda
Cok teşekkürlerasgari ucretten saat hesaplamasi yapabilirsiniz
Senin gibi gönlü geniş patronlar istiyoruzzzzahahah gönlüm geniş ya benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?