Hazır galiba yani bizden saklanarak tuvalet yapıyor bitince öff anne pis koktum diyor..çiş yapalım mı diyor bezini çıkartıyor ama canı isrerse wc yada lazımlığa oturuyor oyuna cevirdi.. Mühitimiz güzel bir mühit pendikde eve yakın yer tercih edicem tabi ama mesela gezilere veli katılamaz yazıyor bircok yerde sonra bazı yerlerde serbest zamanda kendi hallerine bırakıldığını öğrendim. Yemek listelerinde genelde okulda hazırlanır diyor fakat menüde pilav corba, makarna çorba arada ekmek arası helva vs deniyor.. Ücret konusu ise zaten kapkarışık. 1500₺+krtasiye diyende var 1000 tl diyen de fark ne derseniz birinde rehber öğretmen hergün cocukları görüyor diğeri haftada bir sınıflar ise 15-20 kişilik.. Yani, bunlar her yerde böylemidir kiİyi bir semtte olmasi önemli. Öğretmenler ile telefonda görüşme konusunda sıkıntı cikmamali. Kreş kamerayla izlenmeli. Öğretmenlerin önlisans mi yoksa lisans mezunu mu olduğunu öğrenmeli. Tuvalet egitimini her ne kadar onlar başlatsa da evde de surdureceksiniz sonuçta. Çocuk hazır değilse hiç kalkışmayın.
Siz annesi olarak kendiniz neden vermiyorsunuz?Merhaba hanımlar,
Oğlumu kışın kreşe vermek istiyoruz şuan 32 aylık. Tavalet alışkanlığı için birkaç deneme oldu fakat hüsran oldu. Birçok kreşte bu eğitimi verdiğini belirtmiş varmı aranızda cocugu kreşte öğrenen? Büyük anne babaanne sakın diyor döverler falan diyor wc eğitimi sırasında..
Bir diğer sorum da kreşte kriterlerim ne olmalı? Tam gün istemiyorum o kesin. Ama yani görüşmelerde ne sormalıyım?
Neden böyle düşünüyorsunuz? Önlisans mezunu olunca vicdansız mı oluyor?Öğretmenlerin önlisans mi yoksa lisans mezunu mu olduğunu öğrenmeli.
Eğitimi yeterli olmuyor..Neden böyle düşünüyorsunuz? Önlisans mezunu olunca vicdansız mı oluyor?
Peki siz öyle sanmaya devam edin. Sanki tüm lisans mezunu olanlar norland kolejinden mezun olmuşçasına aynı kefeye koyuyorsunuzEğitimi yeterli olmuyor..
Çok mantıklıymış aslında evde bireysel öğrendiklerinde nedense feçeslerinden korkuyorlar. Tuvalete gitmek kabus oluyor utanıyorlar. Kendi gibi olanları gözlemleye gözlemleye hazırlamış kendini ne kadar güzel :)24 aylıktan itibaren krese gidiyor oğlum, yani bezliydi. Sınıfında bezliler de vardı tuvalet eğitimi almış olanlar da. Kreste tuvalet eğitimi diye ayrıca bir şey yapmadılar, ama tuvalete giden arkadaşlarını gözlemlemiş, öğretmenleri de onları tuvalete götürürken çiş yapmaya gidiyoruz vs gibi yüksek sesle dile getirmiş. Bize sadece bezi açmak kaldı. Bezi açar açmaz tuvalete yapmaya başladı. Arkadaşlarımı da tuvalete götürüyordu öğretmenim diye diye gidiyor tuvalete.
Tuvalet eğitiminin psikolojide önemli bir yeri vardır.Merhaba hanımlar,
Oğlumu kışın kreşe vermek istiyoruz şuan 32 aylık. Tavalet alışkanlığı için birkaç deneme oldu fakat hüsran oldu. Birçok kreşte bu eğitimi verdiğini belirtmiş varmı aranızda cocugu kreşte öğrenen? Büyük anne babaanne sakın diyor döverler falan diyor wc eğitimi sırasında..
Bir diğer sorum da kreşte kriterlerim ne olmalı? Tam gün istemiyorum o kesin. Ama yani görüşmelerde ne sormalıyım?
Hazır galiba yani bizden saklanarak tuvalet yapıyor bitince öff anne pis koktum diyor..çiş yapalım mı diyor bezini çıkartıyor ama canı isrerse wc yada lazımlığa oturuyor oyuna cevirdi.. Mühitimiz güzel bir mühit pendikde eve yakın yer tercih edicem tabi ama mesela gezilere veli katılamaz yazıyor bircok yerde sonra bazı yerlerde serbest zamanda kendi hallerine bırakıldığını öğrendim. Yemek listelerinde genelde okulda hazırlanır diyor fakat menüde pilav corba, makarna çorba arada ekmek arası helva vs deniyor.. Ücret konusu ise zaten kapkarışık. 1500₺+krtasiye diyende var 1000 tl diyen de fark ne derseniz birinde rehber öğretmen hergün cocukları görüyor diğeri haftada bir sınıflar ise 15-20 kişilik.. Yani, bunlar her yerde böylemidir ki
Formasyonları yok hanımefendi ..O zaman Lisans okuyun bakalım. Öyle canım, gülüm ,bir tanemle olmuyor.Peki siz öyle sanmaya devam edin. Sanki tüm lisans mezunu olanlar norland kolejinden mezun olmuşçasına aynı kefeye koyuyorsunuz
Ha yani formasyon alınca herşey bitiyor. Öğretmenler lisans mezunu formasyonda alıyorlar ancak tv de kaç haber gördüm hemde videolu öğrencilerine şiddet uygulayan. Lakin her öğretmenide aynı kefeye koyamamFormasyonları yok hanımefendi ..O zaman Lisans okuyun bakalım. Öyle canım, gülüm ,bir tanemle olmuyor.
Yeterli eğitim ,donanım, deneyim önemli.
Çocuklarla gelişimi ile ilgili ön lisanslarin kapatılması taraftarıyım.
Çok alakasız, ortada bir alan..
Özel kurumların tercihleri de Emek sömürüsüdür, düşük ücretle çalıştırlar eğer ki siz de bu şekilde çalışıyorsanız iyi bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?