Kreşte verilen tuvalet eğitimi

Bence kendiniz verin olmadı diyip pes etmeyin bezini geceli gündüzlü çıkarın su verince ilk 10 dak.birtuvalete götürün geceleri ilk tuer 2 saat arayla kalkın tuvalete götürün zaten 2hafta sonra kolay olur kimsebir anne gibi yaklasamaz tuvalete her cis ve kaka yapinca odullendirin sadece once siz rahat olun kendinizi germeyin bende 33 aylikken biraktirdim

Bu iş eğitim işidir. .Sabri evde annesi de gösteriyor o zaman çocuklar evinde kalsın.

Formasyonun ne olduğunu bilseydiniz bu kadar küçümsemezdiniz..

Neyse konuyu dağitmayalim.

Merhaba, biraz açar mısınız? Kayıtları kaç gün sakladıklarını niye sormak lazım? Birkaç yıl tutulmaz mı kayıtlar? Mezuniyet konusunda da hiç üniversite mezunu çalıştıran bulamamıştım ve sorduğum yerler de ucuz değildi. En az 2000 lira istiyorlar.

Herhangi olumsuz bir durumda cocgun basina birsey gelmesi durumunda siniflardaki kameralardan durum ispati aciisndan kac gun kayit altina aldiklarini sordum. Meb e bagli iki kres 3 gun dedi. 3gun sonra yeni kayit icin siliyorum dedi. Sosyal hizmetlere bagli olan 10 gun dedi. Mezuniyet olarak da kresin kurucusu/sahibi lisans mezunu oldiginu soyledi ogretmeninin de kiz meslek lisesi sonrasi iki yillik mezun oldugunu soyledi ankara yenimahalle icin aylik 1300 lira ucret soylediler.

Neden böyle düşünüyorsunuz? Önlisans mezunu olunca vicdansız mı oluyor?
Vicdanla ilgili bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ben. Öğretmen en az dört yıl eğitim almalı.

Yemek listesini size aylık verebilen bir kreş olsun bence. Ankara'da var böyle yerler. İmkansız değil yani. Fiyat olarak 1000 lira civarı normal. Sınıflar kalabalık geldi bana. Hepsinde mi bu şekilde?

Ve evet çocuk tuvalet eğitimine hazır. Olayı eğlenceli hale getirmeniz lazım sanırım. Ve hemen pes etmeyin. Elbette bir günde ogrenmeyecek. Altında bez olmadığını unutuyor bile olabilir.

Benim oglum tuvalet egitimini kreste aldi. 1 haftada ogrendi. Gayette ilgiliydiler. 2 bucuk yasindaydi tuvalet egitimini alirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…