Kritik bir konu - iyi bir falcı gerek

ursula_

hayal et ve çalış...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
262
24
118
Ankara
Merhabalar, hayatımda çok kritik önemli bir karar aşamasındayım. Benim için dönüm noktası ve geri dönüşü yok çok önemli. Elbette kendi izlenimlerim fikirlerim var ama...
Daha önce bu durumla ilgili bir önceki aşamada binnaz abla da Asude Işık ve Maya Demir e baktırdım geldiğim aşamayı bildiler ama bazı noktalarda ayrılıyorlardı birbirlerinden. Onları da 3 gün oldu yakalayamadım.

Fal sepetinde nesibe de bugün 2 de sistemde olacakmış ama hiç bilmiyorum nasıldır?
Selena nın da günlük limiti dolmuş...

Kızlar bana bu konuda öneriniz var mı gerçekten dedikleri çıkan öngörüsü sağlam bir falcı?

Merhabalar, hayatımda çok kritik önemli bir karar aşamasındayım. Benim için dönüm noktası ve geri dönüşü yok çok önemli. Elbette kendi izlenimlerim fikirlerim var ama...
Daha önce bu durumla ilgili bir önceki aşamada binnaz abla da Asude Işık ve Maya Demir e baktırdım geldiğim aşamayı bildiler ama bazı noktalarda ayrılıyorlardı birbirlerinden. Onları da 3 gün oldu yakalayamadım.

Fal sepetinde nesibe de bugün 2 de sistemde olacakmış ama hiç bilmiyorum nasıldır?
Selena nın da günlük limiti dolmuş...

Kızlar bana bu konuda öneriniz var mı gerçekten dedikleri çıkan öngörüsü sağlam bir falcı?
Canım ben daha tam anlamıyla dedikleri çıkan bir falcıya denk gelmedim iyi dediklerimin hepsi geçmişte ve an da iyiler gelecek beklemede fallarım var. Baya zaman geçen kesin olan olayla ilgili çıkan çıkmayan fallarımla için değerlendirme yaparım yazarım.:110:

Canım ben daha tam anlamıyla dedikleri çıkan bir falcıya denk gelmedim iyi dediklerimin hepsi geçmişte ve an da iyiler gelecek beklemede fallarım var. Baya zaman geçen kesin olan olayla ilgili çıkan çıkmayan fallarımla için değerlendirme yaparım yazarım.:110:

Canım dediğim gibi Maya nın dedikleri birebir çıktı çok enteresandı mevcut duruma dair şeyleri bilmiş olduğu da ortaya çıktı şimdilerde. O zaman mevcut durumu konunun muhatabına soramadığım için bilmiyodum ;) Asude de iyiydi ama daha farklıydı. Yakalayamıyorum ikisini.
Bu iş enerji meselesidir elbette mesela Ekin Sarpen e bayılanlar var bana resmen salladı başından da savar gibi. Ya da Zeynep Aksu ilk falımda şok oldum her şeyi bildi mevcut ve gelecek ama ikinci falımda bildiğin salladı gibi geldi bana. Üçüncüsünde daha bi başkaydı. İstikrarla giden falcı da lazım bana yoksa %100 çıkamaz elbette gaybı Allah bilir de bu da işte belirsizlik ruh hali içinde insana terapi oluyor bilirsin.

Maya Demir'e hiç baktırmadım canım peki soru sorarken konuyu özet geçtin mi?

Maya Demir'e hiç baktırmadım canım peki soru sorarken konuyu özet geçtin mi?
Canım zaten istesen de istemesen de özet geçmek zorundasın kısıtlı harf. Ama hiç değinmediğim ve hiç bilemeyeceği şeyleri söylemişti. Bazılarının da doğru olmuş olduğunu şimdi öğreniyorum. ama yakalayamadım yani selenaya attım artık... 16. sıradayım allah kerim delircem yahu :D hayır iş işten geçecek bişey değil :)

Canım zaten istesen de istemesen de özet geçmek zorundasın kısıtlı harf. Ama hiç değinmediğim ve hiç bilemeyeceği şeyleri söylemişti. Bazılarının da doğru olmuş olduğunu şimdi öğreniyorum. ama yakalayamadım yani selenaya attım artık... 16. sıradayım allah kerim delircem yahu :KK70: hayır iş işten geçecek bişey değil :)
Bir türlü gönderemiyorum e-mail'e mesaj gelir gelmez giriyorum dolmuş oluyor sen nasıl yakalamıştın? :KK12:

Bir türlü gönderemiyorum e-mail'e mesaj gelir gelmez giriyorum dolmuş oluyor sen nasıl yakalamıştın? :KK12:
Ben bi fal iade etmiştim o sırada baktım online dı bu kimmiş ya dedim baktım yorumlar iyi yolladım gitti ama oluyor 3 ay falan. o zaman bu kadar ünlü değildi galiba :D

Arkadaşlar tellwe de selenayı beklememe değer mi 8. sıradayım şu an bu kadar gün sonra :) Naazz diyolar ama o da aktif değil artık galiba. Böyle iyiydi woouuw dedim dediğiniz biri var mı tellwe de selenadan başka? Belki falcı değiştiririm.

Neyse çekmedim falımı şu an 5. sıradayım...
Bu hesapla Cuma gece veya Cumartesi gün içinde falımı gönderir diye düşünüyorum ;) Umarım o zamana dek iş işten geçmez :) Başka falcıya da güvenemedim tellwe de. luna ve naazz da yoklar.

Neyse çekmedim falımı şu an 5. sıradayım...
Bu hesapla Cuma gece veya Cumartesi gün içinde falımı gönderir diye düşünüyorum :KK66: Umarım o zamana dek iş işten geçmez :) Başka falcıya da güvenemedim tellwe de. luna ve naazz da yoklar.
Tellwe'de falcı yok zaten :KK66: Bir Selena var çekmemen iyi olmuş.

Bakın mutluluk budur :D
Screen Shot 2015-08-27 at 23.04.42.webp

Canım sen baktırdın o halde daha önce Selena ya? Baktırdıysan görüşlerini alabilir miyim? Ben su falı attım...
Ben geçen Haziran ayında baktırmaya başladım akıllanmıştım Tellwe'de başka falcılara baktırmamaya Selena iyi bir falcı an da gayet güzel bana bir konuda dediği çıktı ama bir konu da da çıkmadı aynı falcıya çok fal atmak iyi olmuyor sanırsam. Tellwe'de gerçekten ondan hariç kimse kalmadı ben birde Sedef Gediz'e baktırdım o da gayet güzeldi verdiği tarihleri bekliyorum.

Ben geçen Haziran ayında baktırmaya başladım akıllanmıştım Tellwe'de başka falcılara baktırmamaya Selena iyi bir falcı an da gayet güzel bana bir konuda dediği çıktı ama bir konu da da çıkmadı aynı falcıya çok fal atmak iyi olmuyor sanırsam. Tellwe'de gerçekten ondan hariç kimse kalmadı ben birde Sedef Gediz'e baktırdım o da gayet güzeldi verdiği tarihleri bekliyorum.
Şimdi kontrol ettim de 2. sıraya gelmişim hadi bakalım ya nasip :D
Bu arada ta kaç gün önce asude ye niyetle içip kapattığım fal asudeye nasip oldu... Demin öylesine bilgisayar başındayken bi baktım online çat diye hemen istemsizce bastım kaç gündür takipteydim ya :D Geri de çekmedim artık başka bi meselem de vardı onla alakalı da soru sordum bakalım neler dicek Asude... Asude nin dedikleri harfi harfine çıkmıştı maşallah acayip bi hissiyatı var.

Şimdi kontrol ettim de 2. sıraya gelmişim hadi bakalım ya nasip :KK70:
Bu arada ta kaç gün önce asude ye niyetle içip kapattığım fal asudeye nasip oldu... Demin öylesine bilgisayar başındayken bi baktım online çat diye hemen istemsizce bastım kaç gündür takipteydim ya :KK70: Geri de çekmedim artık başka bi meselem de vardı onla alakalı da soru sordum bakalım neler dicek Asude... Asude nin dedikleri harfi harfine çıkmıştı maşallah acayip bi hissiyatı var.
Binnaz da mı Asude?

Binnaz da mı Asude?
Evet Asude Binnazda. Yalnız çok enteresan oldu günlerdir ikisine de baktırmak için yırtınıyorum ve şu an Selena benim falıma yorumda normalde şimdiye kadarki hızla gitse yarına benimkine ancak sıra gelirdi ama hızlı gitmiş çok ilginç ve hiç alakasız bir anda günlerce yakalamaya çalışıp yakalayamadığım Asude yi de yakaladım ikisinin yorumu heralde aynı zamanlarda gelecek. Selena yı iptal mi etsem?

Asudecim yine döktürmüş. Kısa ve öz. Kadın net ya bunu seviyorum harbiden bi eşim dostum bakmış gibi. Çünkü bazen binnaz da başkalarına baktırıyorum sanki uzaylılar yazmış gibi. canım şimdi senin bahsettiğin beyefendiyle ilgili durumun kış ayına doğru netleşecek canım evleneceksiniz atınız şahlanmış canım bilmem ne saçma sapan bir yazım yorum falan. çöpe atsam biri bulur yararlanır en aznndan o parayı. maya ve asude öyle değiller.

Back
X