• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kriz anlarını yönetemeyen koca

Sevgilisevginerdesin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
131
51
13
41
Selamlar
Kavga falan ettiğimiz zaman hiç alttan almaz hamilemisin hastamısın hiç önemli değil kavgayı büyütür. Ya hayatım haklısın yada gel bi sakince konuşalım demez hemen bi gurur bi üste çıkmalar hayatımız böylemi sürecek hep yoksa düzelecek mi düzelecekse nasıl yaşayan var mı dört yıllık evliyiz artık bu sorun iyice çığrığından çıktı ya batacaz ya çıkacaz anlayacağınız dua edin de batmayalım arkadaşlar yoruldum. Buarada çalışıyorum. Çocugumuz var.

Kavgalar genel olarak babasız büyümüş bi rol model yok yani buyüzden sorumluluk zayıf çok ağır hareket eder çocuk iş hayatı ev bunlar ağır hareketi kaldıramıyor ailesi ile aramızda köprü kuramaz vs uzar gider

eşiniz arızaymış evet, öyle görünüyo.
siz de biraz tezcanlı ve fevri birine benziyosunuz.
yazı tarzınız öyle bi imaj bıraktı bende.
iki taraflı olmalı fedakarlık.
ortada buluşursunuz inşallah.

Selamlar
Kavga falan ettiğimiz zaman hiç alttan almaz hamilemisin hastamısın hiç önemli değil kavgayı büyütür. Ya hayatım haklısın yada gel bi sakince konuşalım demez hemen bi gurur bi üste çıkmalar hayatımız böylemi sürecek hep yoksa düzelecek mi düzelecekse nasıl yaşayan var mı dört yıllık evliyiz artık bu sorun iyice çığrığından çıktı ya batacaz ya çıkacaz anlayacağınız dua edin de batmayalım arkadaşlar yoruldum. Buarada çalışıyorum. Çocugumuz var.
dinsizin aklından imansız gelir. eşin senin huyunu öğrenmiş hemen bağırıp çağırıp üste çıkıyo. o sana küsüyosa sende ona küs o sana yalvarana kadar konuşma. bu ne ya benim kocam böyle olsa herşeyimi toplar annemin evine giderim eşimde eşşek gibi gelir

dinsizin aklından imansız gelir. eşin senin huyunu öğrenmiş hemen bağırıp çağırıp üste çıkıyo. o sana küsüyosa sende ona küs o sana yalvarana kadar konuşma. bu ne ya benim kocam böyle olsa herşeyimi toplar annemin evine giderim eşimde eşşek gibi gelir

Küstüm canım onu da denedim hiçç oralı olmaz morali bozuk gibi takılır o hali de beni iyice çileden çıkarır annemin evine gidemem kalp hastası ve çok uzak hiçbi sorunumuzu ablatmadım ki sorunumuz bu sanırım kimsesizmişim gibi eziyor beni. Bir dönem işsizdi o dönem de bile neler etti

Evlilik terapistine gitseniz belki fayda görürsünüz öfke kontrolü çok önemli ama böyle Insanlar gitmekte istemez gidelim desen benim bi sorunum yok ya da ben deli değilim derler. .

Küstüm canım onu da denedim hiçç oralı olmaz morali bozuk gibi takılır o hali de beni iyice çileden çıkarır annemin evine gidemem kalp hastası ve çok uzak hiçbi sorunumuzu ablatmadım ki sorunumuz bu sanırım kimsesizmişim gibi eziyor beni. Bir dönem işsizdi o dönem de bile neler etti
canım diğer yorumlarıda okudum Allah sana sabır versin. bol bol dua et. eşinin boynuna sarıl seni çok seviyorum de ve kavga çıkartacak şeylerden uzak dur. onu çok seviyomuş gibi gözük. onu sinirlendirecek şeylerden uzak dur o zaman günden güne mutlu olursunuz

İyi de kavga bu adı üstünde. İyi olan kazanır yani ........
Sen haklıysan sen üstte çık. Niye adamdan alttan almasını bekliyorsun ki.
Yok ben kavga etmek istemiyorum dersen sen alttan alacaksın ozaman

Başlığı gorur gormez cümleyi tamamlayasim.geldi
Kriz yönetimini yönetemeyen adam olgunlasmamis, karakteri oturmamis adamdır diyecektim nitekim babasizligindan bahsetmissiniz
Insanin rol modeli olmayabilir birseyler eksik kalmis olabilir ama evlenecek yasa geldiyse, kendini gelistirip eksiklerini tamamlamaya da çalışabilir ama gordugum kadariyla hep arkasi toplansin diye bekleyen cocuk ruhlu bir adamla berabersiniz yapacak sey karsiniza alip.ciddi bir konusma yapmak ya kendini duzelt ben boyle trip naz istemiyorum.diye resti cekmek ya doktora gitmeye zorlamak ya da cidden bir kriz cikartip küs taraf olmak yani o trip atacağına siz atin gonlumu almadan senle konusmam diyebilirsiniz

canım diğer yorumlarıda okudum Allah sana sabır versin. bol bol dua et. eşinin boynuna sarıl seni çok seviyorum de ve kavga çıkartacak şeylerden uzak dur. onu çok seviyomuş gibi gözük. onu sinirlendirecek şeylerden uzak dur o zaman günden güne mutlu olursunuz

İnan bir adım atsa bunu da deneyecegim ama bukadar acı çektirmişken ben bir adım atarsam yanlış olacak gibi feliyor bana daha çok sımaracak

Bu konusarak ve ne kadar uzdugunu ona hissettirerek duzeliyor. Pisman olsun seni uzdugu icin. Sinirli oldugunh kabul edince kolaylasiyor. Tabi yaklasim tarzi cok onemli. Seninle savasmiyorum amacim bu degil, seninle mutlu olmak istiyorum, lutfen empati yapmayi dene, seni cok seviyorum ve huzurlu olmak istiyorum ama sana bir sey soyleyince kavgaya donusmesinden korkuyorum ve icime atiyorum, mutsuzlasiyorum gibi gibi cumlelerle konusunca bu kadin mutsuz, bu kadin beni birakabilir nerede hata yaptim diye dusunebiliyorlar. Sansini dene istersen boyle edebi cumlelerle.

Back
X