- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
Madem dört yıldır yaptıklarınızdan bir sonuç alamadınız bir de şunu deneyin... Kavga anında size ilk sesini yükselttiğinde susun ağzınızı tabiri caizse bıçak açmasın ama sinirli değil üzüntülü durun mağduru oynayın bebeğinizin yanına gidin tezcanlı olmanız kötü sabretmeniz zor malesef bu huyunuzu törpülemeniz lazım bakın erkekler sanmayın ki kavga anında sizin anlattıklarınızı dinliyor siz kendinizi parçalarsınız dert anlatmak için ama o sadece üste çıkma derdindedir yani çabanız nafile haklı olma derdindedir o.. O yüzden deneyin size sesini yükselttiğinde susun sonra sakinleşecek ve aklı başına gelince içinden diyemeyecek ki o da bana böyle Dedi ben haklıyım siz hiç bir şey demediğiniz için kendini suçlu hissedecek.. Sadece deneyin ne kaybedersiniz ki.. İkinci birşeyde diyelim kavgada haklı yada haksızsınız önemli değil bazen söylediğiniz kötü bir şey için özür dileyin böylelikle aslında özür dilemenin normal olduğunu o da görecek ben böyle yapıyorum benim eşim hiç özür dilemezdi bu şekilde artık suçluysa diliyor ve özür dilediğinde herşeyi silip atın hiçbirşey olmamış gibi yapın.. Benim düşüncem bunlar bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz benim eşimde böyleydi çünkü.. Ortada aldatma ihanet yoksa boşanmak çok çok sonraki çare olmalı.
Ya çol teşekkür ederim farklı bi bakış ne guzel anlatmışsınız denicem