Eşim ev benim ne diye çıkayım. Onlar annem babam alışsan iyi olur diyo takma diyorsun yani onlar konuşsun konuşsun kaile alma duyma cevap ta verme diyorsun yani dedim öyle değil ama öyle diyor.
O aşağıda olanları sindirmeye çalışıyor. Bana yapılsaydı yaptığım bir daha yüzüne gülmezdim zor yani ama ben onu eşime değil anasına sinirimden yaptım konuşmadı benimle hatta belki kanepede uyucaktı ama ben hata yapmışım gibi özür diledim kendime hakim olamadığımı sinirlerimin bozulduğunu annesinin yaptığı gereksiz yorumları söyleyince hiç bir şey demedi ama kırgın da değil diSeni gelip azarlayan kayınvaliden degil mi ? Peki eşin ne diyor bu duruma ?
esin 15 bilemedin 20 sene sonra ordan tasinmadigina cok pisman olacak ilerde siz cok yipranacaksiniz ozellikle cocuklariniz cok yipranacak belki bu kavgalardan cocuklarinizla dogru duzgun ne esin ne sen ilgileneceksiniz yillar sonra geriye bir pismanlik kalacak yasanmis bir olaydan yola cikarak soyluyorumEşim ev benim ne diye çıkayım. Onlar annem babam alışsan iyi olur diyo takma diyorsun yani onlar konuşsun konuşsun kaile alma duyma cevap ta verme diyorsun yani dedim öyle değil ama öyle diyor.
Aslında eşime hak veriyorum. Annesi babası atamaz ama hep anne baba demesi de sinirimi bozuyor neymiş saygı böyle saygınız batsın anan bana saygı duyuyor mu
Çocuğum yok anne olmayı o kadar çok istiyordum ki hiçbir sevincim kalmadı evliliğe dair tek istediğim rahat bıraksınlar beniesin 15 bilemedin 20 sene sonra ordan tasinmadigina cok pisman olacak ilerde siz cok yipranacaksiniz ozellikle cocuklariniz cok yipranacak belki bu kavgalardan cocuklarinizla dogru duzgun ne esin ne sen ilgileneceksiniz yillar sonra geriye bir pismanlik kalacak yasanmis bir olaydan yola cikarak soyluyorum
sana ozelden bir mesaj attim bakarmisin canimÇocuğum yok anne olmayı o kadar çok istiyordum ki hiçbir sevincim kalmadı evliliğe dair tek istediğim rahat bıraksınlar beni
Yani bi kapıyı gec actın diye bunların olması cok sacma kayinvaliden ile mesafeli ol ama sayginida yitirme esin isten geldiginde moralin bozuk da olsa gülümse iyi davran herkese kocani kendine cekmeye bak.O aşağıda olanları sindirmeye çalışıyor. Bana yapılsaydı yaptığım bir daha yüzüne gülmezdim zor yani ama ben onu eşime değil anasına sinirimden yaptım konuşmadı benimle hatta belki kanepede uyucaktı ama ben hata yapmışım gibi özür diledim kendime hakim olamadığımı sinirlerimin bozulduğunu annesinin yaptığı gereksiz yorumları söyleyince hiç bir şey demedi ama kırgın da değil di
Kocam evlilik ilişkilerini yani karı koca ilişkisini daha bilmiyor sanki ne bileyim seviyor ama biliyorum sevdiğini hissettiriyor ama konu annesi babası olunca ben ikinci planda oluyorum. Şimdi kaynım nişanlı pazar günü düğünü var o daha farklı onu gördükçe duydukça değişiyor yada bilmiyorum ben başına kalkarım diye değişim gösteriyorYani bi kapıyı gec actın diye bunların olması cok sacma kayinvaliden ile mesafeli ol ama sayginida yitirme esin isten geldiginde moralin bozuk da olsa gülümse iyi davran herkese kocani kendine cekmeye bak.
aynen katiliyorumYani bi kapıyı gec actın diye bunların olması cok sacma kayinvaliden ile mesafeli ol ama sayginida yitirme esin isten geldiginde moralin bozuk da olsa gülümse iyi davran herkese kocani kendine cekmeye bak.
Peko hic karsilikli konusuyor musunuz bunlari kendi odaniza ciktiginizda aslinda sende annesi babasini dusundugunu soyle ama bi taraftan da kendini kat ortaya maksat seninde iyi oldugunu dusunsun ve seni de kabullensin biri sana bisey dediginde ezdirmemeye baslayacaktir bence denemelisinKocam evlilik ilişkilerini yani karı koca ilişkisini daha bilmiyor sanki ne bileyim seviyor ama biliyorum sevdiğini hissettiriyor ama konu annesi babası olunca ben ikinci planda oluyorum. Şimdi kaynım nişanlı pazar günü düğünü var o daha farklı onu gördükçe duydukça değişiyor yada bilmiyorum ben başına kalkarım diye değişim gösteriyor
Söylememe gerek yok benim nasıl biri olduğumu biliyor. Neye sinirlendiğimi de annesini sevmediğimi sırf kendi için katlandığımı özümde iyi biri olduğumu ama annesi ne karşı yaptıklarına karşı tavır aldığımı hepsini biliyor bildiği için de sanırım tepkisiz kalıyorPeko hic karsilikli konusuyor musunuz bunlari kendi odaniza ciktiginizda aslinda sende annesi babasini dusundugunu soyle ama bi taraftan da kendini kat ortaya maksat seninde iyi oldugunu dusunsun ve seni de kabullensin biri sana bisey dediginde ezdirmemeye baslayacaktir bence denemelisin
Mesafe işlemez Ona bu kez suratı ile yapar yapacağınıYani bi kapıyı gec actın diye bunların olması cok sacma kayinvaliden ile mesafeli ol ama sayginida yitirme esin isten geldiginde moralin bozuk da olsa gülümse iyi davran herkese kocani kendine cekmeye bak.
Ben yokken anası ile konuşur ne konuşuyorsa ayy valla o kadını hayalledikçe midem bulanıyor kusasım geliyorKimse annesini yabana atsin demiyor elbette ama sanada sahip cikmasi lazim ne diyeyim umarim hersey gonlunce olur. Esin yeri gelince tepki gosterse kimse sana bisey diyemez bunu anlatmaya calisiyorum
Umarim hersey iyi olur tatlim cok takmamaya calisBen yokken anası ile konuşur ne konuşuyorsa ayy valla o kadını hayalledikçe midem bulanıyor kusasım geliyor
Zıt bir karakter ya hiç sevmiyorum sevemiyorum
Ben takmıyorum ki zorla getirip toka takar gibi kafamın içine doluşuyorlarUmarim hersey iyi olur tatlim cok takmamaya calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?