Kriz geçirtmeyi başardılar sonunda raporluk olma yolunda ilerliyor gibiyim

Anahtar niye tasimiyor ne cok seviyorlar evde karıya lordluk taslamayi ya ben bildim bileli babamin anahtari vardir hic kapim niye acilmadi diye dellendigini bilmem
Esimde aynı şekilde ha ben yinede karsilamak icin aciyorum o ayri.
Hadi diyelim esinin huyu bu kapi actirmayi seviyor.Tutup bende kapida beklemeyi sevmem sinir olurdum sonucta esinin gelecegi saati azcok biliyorsun etekle kapi acmak istemiyorsan giyinseydin onceden.
Aamma kayinvalide konusunda seni hakli buluyorum seninle boyle tartismaya hakki yok ben cok daha sert tepkiler ortaya koyardım.

İki yıl dört aydır evliyim bu güne kadar neden kapımı açmıyorsun demedi o gün öyle davranmasının sebebi annesiydi ve ben taviz vermeyeceğimi anlatmak istedim böyle bir şey için bana kızmaya hakkı olmadığını da eşimle aramızda problem yok Kv kocasından azar işitti oğlu da bana kızınca onun fesatlığı tavan yapıyor nasıl huzur bozarım diye uğraşıyor ama bende ona verecek taviz kalmadı çünkü bütün kredilerini doldurdu

Ha ozur dilerim dile dile devam et daha çok çektirirler daha çıoook çekersin o vakit hadi geçmiş olsun.

Haya sende gidip cay demliyorsun birde. Birsey yapacaksan tam yap. Net ol ve yaptiginin arkadinda dur.

Ha ozur dilerim dile dile devam et daha çok çektirirler daha çıoook çekersin o vakit hadi geçmiş olsun.
Eşimden diledim annenin yanında bu şekilde tepki hiç hoş değil ama sana ben sinirliyken üzerime gelme dedim. Annen işin içine girince mesele halloldu mu pire deve oldu ben anneni karıştırmanı istemiyorum dedim

Özrüm bu şekilde idi.
Gidipte ya sen haklısın özür dilerim değildi.

Eşinin anahtarı yokmu
Var. Her zaman da kendi açar.
Anası benim yanımda kocasından laf yedi ya aşağılık kompleksli illa bana da fırça attıracak ama o değil

Hiç konuşmamam gereken şeyler konuştum. O olay sonrasında kadına az bir merhametim vardı oda öldü

Haya sende gidip cay demliyorsun birde. Birsey yapacaksan tam yap. Net ol ve yaptiginin arkadinda dur.
Güle oynaya demlemedim. Gitmek istemedim ama anası oğlunu dolduruyor mu diye indim yokluğumu fırsat biliyor.
Böyle olayda da sıcağı sıcağına kusunca eşim değişiyor. İş işten geçtikten sonra özür dilerim felan çayı demledim geri çıktım eşimide alıp

Hata sende ve eşinde Kv seni azarlayınca çıksaydım onun olduğu odadan Konuşmak istemiyorum deseydin ! gel Çay koy diyecek kadar da Yüzsüz bir kadın asla Çay koymazdım ben olsam zıkkım içsin gitsin g... Kaldırsın çayını koysun ...
Kocama da istersem kapıyı hiç açmam anahtarıyla açsın girsin belki lavabodayım onu ne ilgilendiriyor

valla bana herkes hatalı geldi :)

herkes her şeyi abartmış.

sen kapıyı açmamışsın, eşin abartmış.
eş kv ye söylemiş, o olayı abartmış.
kv sana çatmış, sen abartmışsın.
KP kısmını anlamadım :)

ufak tefek şeyler bunlar. sinir krizi geçirecek ne var anlamadım.
Söylensin dursun kv yani, siz de ya susturun ya ortamı terk edin.

en sonda da çay koymanız ayrıca komik. neden yaptınız ki?

Ben geri çekmem lafımı ama eşim kısıtlıyor ben konuşunca saygısızlık yapıyormuşum ağır konuşuyor muşum felan öyle

Sorun zaten bu kadar küçük bir olayın büyümesi

K.v yırtık dondan çıkar gibi herşeye karışmasa olmaz
Kp olayı ise (Kv kapısını açmaya alıştırmış) o gün kapısı açılmadı diye laf söyledi benim yanımda. Hanım efendinin zoruna gitti. Benim yanımda kocasından laf yedi diye.

Eşim böyle şeylere pek takılmaz ama anası doldurduğu için (karı kocasını karşılamazsa........ Diye devam ediyor) O gün tartışma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…