krmcrn'in nişan yüzüğü

alyansın muhteşem miş canım tek taş biraz ince ama olsun güle güle kullan

sağolasın canım. çok teşekkr ederm.
tek taş yüzüğü kapatmasın diye küçük seçtim. çok abes duruyor mu?

bence çok uyumlu olmuş, benim ikisi ayrı alındığı için şimdi ikisini bir arada takamıyorum mesela.

canım alyansın çok hoşmuş gerçekten umarım cok ama cok mutlu olursun
bence tek taş takamsan da olur alyansın yeterince ışıltılı ve göz alıcı bence :):81:

canım alyansın çok hoşmuş gerçekten umarım cok ama cok mutlu olursun
bence tek taş takamsan da olur alyansın yeterince ışıltılı ve göz alıcı bence :):81:

Katılıyorum. Bence sadece alyans çok daha şık duracaktır. İkisi de güzelmiş.
Bu arada hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah.

sağolun Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
yüzüğümün beğenilmesine de çok sevindim. çünkü biraz düşünerek almıştım. daha sade istiyordum tam tersi oldu. :)

öncelikle hayırlı olsun:))
benimde nişanım 5 Şubattaydı ve yüzüklerimiz hemen hemen aynı benimkinin kenarları tamamen değilde ara ara taşlar var bizimkiler altınbaşın era koleksiyonunda baya aradım bende alyansımızı

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun:))
benimde nişanım 5 Şubattaydı ve yüzüklerimiz hemen hemen aynı benimkinin kenarları tamamen değilde ara ara taşlar var bizimkiler altınbaşın era koleksiyonunda baya aradım bende alyansımızı

çok güzelmiş . inş. güle güle kullanırsın

canım çok güzel yüzüğün yaaa.sade istiyodum demişsin ama iyiki bunu seçmişsin.benim içinde fikir oldu vala tam benlik

çok şaşırdım Leha. mutlu da oldum ayrıca. ortak zevk demek ki :)))
teşekkür ederim çok sağolun. dilerim çiftlerimize bir fikir de ben sunmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…