krmcrn'in nişan yüzüğü

ayyy alyansın çok hoşmuş canım bende sözlüyüm alans konusunda çok kararsız kaldık seninkini beğendim modelini ve hangi marka olduğunu söylermisin rica etsem ALLAH tamamına erdirsin bu arada düğün ne zaman

Ben de beğendim.Tek taşın ince olması güzel bir uyum katmış bence.Allah tamamına erdirsin.

hanımlar size tavsiyem eğer yüzüğünüz gösterişli ise tektaşınızı zarif seçin. bir de birlikte takacak iseniz dikkat edin tek taş ile yüzük üst üste tam otursun. yüzük havada kalmasın.
canım yüzüğümü favorinin mağazasından aldım. el işi yüzük olarak geçiyor. yaygın bir model. büyük mağazaları gez kesin bulursun.
düğün tam belli değil ama bu yaz olacak gibi gözüküyor. daha doğrusu Eylül'de :)

yüzüğün fiyatını rica eden biri var.
özel mesaj atamıyorum ne yazık ki
ama burdan yazablrm. el yapımı olduğu için 400 tl

:78::78::78::78:çok güzelmiş allah bizede nasip eder inş.nişanlandığımda inş böyle bir yüzük almayı istiyorum aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim de denediklerime benziyor, çok güzel.. eline de çoook yakışmış, Allah bir ömür boyu takmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim. dualarınıza amin...
çevremdekiler çok beğendiler. bende tavsiye ediyorum nişanlanacaklara.
hem kaba değil rahatsz etmiyor. hem de ben burdayım diyor :)
Allah sizleri de mesud etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…