krolar mı sportif erkekler mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar kro ,maço olan erkeklerden mi hoşlanıyosunuz yoksa spor tarzı erkeklerden mi çanta falan takan heryere yollayan çok geniş düşünen.....
yoksa takım elbise giyen kıskanç kabadayı tipleri seviyosunuz yazın bakemmşutarafagitti

mesela iki tane erkek geliyo karşıdan biri takım falan giymiş öbürü spor ayakkabı kot falan giymiş hangisi gözünüze çarpar

Seçenekler az ya "kro" ya "maço" ya da sportif............
Kro maço olmasında, geniş bir erkekte olmasın...
İnsanların içinde nasıl davranmasını bilen biri olsun da ister sportif ister takım elbiseli farketmemeli bir kadın için.

yada ben giyim tarzı olarak sorayım kalsik giyinen erkek mi spor giyinen erkekmi sizn için??

orta olsunlar mümkünse...

esim is nedeniyle klasik giyinmek zorunda,

takim elbise,elde canta filan cok hos görünüyor(ilk zamanlar sevmezdim ama
) artik spor giyindigi zaman bana bi acayip geliyor..

demekki klasik seviyorum ben:)

nefes alsın yeterlaelaelaelaelaesırnaşık şey:teytey::roflol::roflol:

benm eşim maçodur ama spor giyinir bakımlıdır temizdir ne grubuna giriyo şimdi

geniş olsun istedim heryere göndersin maçoya aşık oldum kafamçokkarıştı gönlünü kime kaptıracağın hiç belli olmuyor aslında.ya spor giyinsin ama kıskansın hafif maçoluk olsun eğlenmesini falanda bilsin :icecream: hangi kargoyla gönderilio , özelden msj bekliyorumm yerimseniben:icecream:

geniş olsun istedim heryere göndersin maçoya aşık oldum kafamçokkarıştı gönlünü kime kaptıracağın hiç belli olmuyor aslında.ya spor giyinsin ama kıskansın hafif maçoluk olsun eğlenmesini falanda bilsin :icecream: hangi kargoyla gönderilio , özelden msj bekliyorumm yerimseniben:icecream:

canım öle bi kargo icad edilmedii:roflol:
senin sevdiğininde cinsi belli değila.ssırnaşık şey öptüms seni

tabikide sert görünüşlü ama yufkayürekli olmalı.yerine göre giyinmeli.çok spora kaçmamalı.toplum içinde utandırtmasında...

sportif olmayan kro mu oluyor şimdiCADIARZU

bence %90 öle oluyor
içinde maçoluk varsa kabadayılık varsa asla spor ayakkabı falan giyebileceğini
çanta falan takacağını sanmıorum
varsada çok şaşırırım yani

Senin tariflerin pek bi tuhaf geldi bana:icecream:
Takım elbiselilere kabadayı demişsin:1ninca:
Spor giyinmeyenlere krofisfisfis
Maçolara kroCADIARZU
Ben bağdaştıramadım pek:icecream:

ya çok geniş erkeği ben asla istemem, o fazla geniş olur ben onun düşüncelerinin derinliği içinde boğulurum.
yani birazda mezhep genişliği deniliyo buna.
ama öyle saçma sapan kro da istemezdim şahsen. zaten her erkek biraz kabadayı olmalı diye de düşünüyorum. yerine göre de spor olmalı bence. yani özel bi davete giderken takım elbisesini en iyi şekilde taşıyabilmeli.

ah ömrümü tarif ettim aynı ya...

benim sevgilim spor giyinir yani kot gömlek tshirt düşük bel kot asla giydiremez biri ona ama oole çanta falan hayatta takmaz..ama bana arada maçoluk da yapar geniş düşünen biri değil belli değerleri olan,dozunda kıskanç olan çağdaş bir türk erkeği...seviyorum ben onu :)

Back
X