Kromozom analizi yaptıranlar bakabilirmi

Crknkz

🤰🤰
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
3.402
3.310
63
32
Kızlar 2 ay önce kalp atışı durdugu için 7 haftalık kürtaj oldum.şimdid3 kimyasal gebelik geçirdim.doktorum eşimle benden kromozom analizi testi istedi.sonıclar ne zaman cıkıyor sorun oldugu zaman nasıl bir tedavi uyguluyorlar bilen varmıı

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, biz özel laboratuvarlarda yaptırmıştık. Araya bayram, birleştirilmiş tatil falan da girdi o yüzden biraz uzanmıştı ama 10-14 işgünü dediklerini hatırlıyorum. Yakın laboratuvar varsa bir arayıp sor istersen, hem fiyatını hem süresini. Özel sigortalara çoğu ciddi indirim yapıyor bu arada. Üçte bire falan düşüyor fiyat.

Özelde eşimle ikimizin testine 850 demişlerdi.ben eğitim araştırmada ne yaptırmayı düşünüyorum randevu bulablrs3m tabi

Ben devlette yaptırmıştım 22 eylülde 8 Ekim gibi çıkmıştı. Ama doktor 2 ayı bulabilir demişti. Devlette 2 aya kadar uzayabilir. Benim pıhtılaşma sorunu çıktı. Kan sulandırıcı kullanman yeterli dedi. Gebelik olursa da iğne kullanırsın dedi

Doktorum bana artık araştırıldı kan pıhtılaşmasının düşüklere etkisi olamadıgı cıktı bn igne ve kan sulandırıcı vermiyorum artk dedi kan pıhtısı yaptırmadı.benm annem babam akraba evliligi acaba bnde de taşıcıyıcı bi sorun varmı diye düşünmeden geçemiyorum.

Yaşımda 30.kafam karışık düşünmeden duramıyorum

Canım olmamış bir şey için kendini boşuna üzme, bir an önce testi yaptır, rahatla bence. Birçok akraba evliliğiyle doğan çocukta hiçbir sorun çıkmıyor. Sende onlardan biri olacaksın inşAllah. En kötü ihtimalle sorun çıksa bile çözümü var, genetik testli tüp bebek yapılıyor. Forumda PGT diye aratabilirsin. Kendini boşuna üzme lütfen.

İnşallah yaşımızda 30 eşimle senelerimizi alır diye korkuyorum.Allahımın gücüne gitmesin hayırlısıysa olsun inşallah ama ister istemez insan takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…