Merhaba canım tıbbi genetik bölümünden randevu alabilirsinMerhaba hanımlar, ilk tüp bebek denemem malesef olumsuz sonuçlandı. Bugün doktoruma kontrole gittim ve 1 ay ara vermeye sonra denemeye karar verdik, bu arada Kromozom Analizi (Periferik Kan) da yaptıralım dedi... İzmir Aydın ya da Manisa bana yakın olan şehirler hangi hastaneden nasıl randevu alınıyor bilgi sahibi olanlardan yardım rica ediyorum.
Özelde yaptıranlar da varsa son fiyatları paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim.. devlette çok geç çıkıyormuş sanırım.. siz yaptırdınız mi ?Merhaba canım tıbbi genetik bölümünden randevu alabilirsin
Benim bir negatifim bir kalp durması var bebegi genetige gönderdik bir sıkıntı çıkmadı. Doktor her ihtimale karşı yaptirmamizi istedi. Henüz yaptırmadık ama bende devlette yaptıracağım, 1 2 ay içerisinde çıkıyor bildiğimTeşekkür ederim.. devlette çok geç çıkıyormuş sanırım.. siz yaptırdınız mi ?
Çok geçmiş olsun umarım yakında evladınizi sağlıkla kucağınıza alırsınız... teşekkür ederim.Benim bir negatifim bir kalp durması var bebegi genetige gönderdik bir sıkıntı çıkmadı. Doktor her ihtimale karşı yaptirmamizi istedi. Henüz yaptırmadık ama bende devlette yaptıracağım, 1 2 ay içerisinde çıkıyor bildiğim
Fiyat olarak ne kadar ödediniz? Bize 2000 TL dedilerBiz özelde yaptırmıştık 3 hafta sonra çıkmıştı
Aydın Adanan menderes üniversitesinde ücretsiz yapılıyor ben orada yaptırmıştımMerhaba hanımlar, ilk tüp bebek denemem malesef olumsuz sonuçlandı. Bugün doktoruma kontrole gittim ve 1 ay ara vermeye sonra denemeye karar verdik, bu arada Kromozom Analizi (Periferik Kan) da yaptıralım dedi... İzmir Aydın ya da Manisa bana yakın olan şehirler hangi hastaneden nasıl randevu alınıyor bilgi sahibi olanlardan yardım rica ediyorum.
Zar zor prof.tan yer buldum bende adü den.. sizin sonuç kaç ayda çıktı acaba?Aydın Adanan menderes üniversitesinde ücretsiz yapılıyor ben orada yaptırmıştım
bende tıbbı genetık bolumune gıtmıstım devlette,Teşekkür ederim.. devlette çok geç çıkıyormuş sanırım.. siz yaptırdınız mi ?
Ben dokuz Eylül’de yaptırmak zorunda kalmıştım, kürtaj da orada olunca. Hem bebeğin hem de bizim testlere bakıldı aynı anda. Bizim şanssızlığımızmıdır nedir, 6 ay falan sürdü, arkadaşım Ege’de 1-2 ayda aldı. Devlette yaptıracam dersen Ege’de yaptır o nedenle bence.Merhaba hanımlar, ilk tüp bebek denemem malesef olumsuz sonuçlandı. Bugün doktoruma kontrole gittim ve 1 ay ara vermeye sonra denemeye karar verdik, bu arada Kromozom Analizi (Periferik Kan) da yaptıralım dedi... İzmir Aydın ya da Manisa bana yakın olan şehirler hangi hastaneden nasıl randevu alınıyor bilgi sahibi olanlardan yardım rica ediyorum.
Teşekkür ederim..bende tıbbı genetık bolumune gıtmıstım devlette,
2ayda cıktı canım
Geçmiş olsun öncelikle... Adü de prof sırası alarak dün verdik kanları 2 ayda çıkar dediler bize de.. neyse sonuç temiz olsun yeter ki...Ben dokuz Eylül’de yaptırmak zorunda kalmıştım, kürtaj da orada olunca. Hem bebeğin hem de bizim testlere bakıldı aynı anda. Bizim şanssızlığımızmıdır nedir, 6 ay falan sürdü, arkadaşım Ege’de 1-2 ayda aldı. Devlette yaptıracam dersen Ege’de yaptır o nedenle bence.
Sonucta büyük ihtimalle birşey çıkmaz, çıkarsa da ngs'le tüp bebek önerirler dert etmeyin. Bu 2 ayda da kendini hazırlamaya fırsat olur vitamin antioksidan takviyesi yaparsınız motivasyon da artar. En hayırlısını dilerimGeçmiş olsun öncelikle... Adü de prof sırası alarak dün verdik kanları 2 ayda çıkar dediler bize de.. neyse sonuç temiz olsun yeter ki...
Çok teşekkür ederim.. hepimiz için inşallahSonucta büyük ihtimalle birşey çıkmaz, çıkarsa da ngs'le tüp bebek önerirler dert etmeyin. Bu 2 ayda da kendini hazırlamaya fırsat olur vitamin antioksidan takviyesi yaparsınız motivasyon da artar. En hayırlısını dilerim
Memorial 1.250 TL güncel fiyatMerhaba hanımlar, ilk tüp bebek denemem malesef olumsuz sonuçlandı. Bugün doktoruma kontrole gittim ve 1 ay ara vermeye sonra denemeye karar verdik, bu arada Kromozom Analizi (Periferik Kan) da yaptıralım dedi... İzmir Aydın ya da Manisa bana yakın olan şehirler hangi hastaneden nasıl randevu alınıyor bilgi sahibi olanlardan yardım rica ediyorum.
Teşekkür ederim. Aydın Adnan Menderes üni hastanesinde 350 TL ye prof.tan randevu alarak yaptırdım..ama 2 ayı bulacak sonuçlarMemorial 1.250 TL güncel fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?