1 yillik evliyim esimle hic korunmadik ancak 2 ay once hamile kaldigimi ogrendim kontrollerde hic sorun yasamadik 5+5 haftalikken doktora gittigimde kalp atisini duyamadik doktor gec dollenme dedi 2 hafta sonra tekrar gittigimde yine duyamadi kesen 8 haftalik olmus ama bebegin 6 haftalik mecburen almamiz gerekecek kalbi olusmamis dedi dunya basima yikildi patalojiye gonderildi bebegim sonucunda sizlik bi problem yok tamamen bebekle alakali dedi sanirim kormozomla alakalidir tekrarlanacak diye bisey yok dedi 2 ay koruncaksiniz dedi bi yerde okudum tesadufi olabiliyomus her gebelikte %5 ihtimal varmis
Benim gibi bu sekilde yasayan var mi kizlar 2. gebeligi problemsiz olanlar var mi lutfen cok karamsarim
Ben varım canım, kalp atışını hiç duymadık ve 2 hafta gerideydi sonra düşük yaptım yılbaşında. Şimdi hamileyim içini ferah tut şimdi bebeğimin kalp atışlarını duyduk normal seyrinde ilerliyoruz ama tabi ilaç kullanıyorum.
Benim 2 gebeliğimde 2 hafta geriden geliyordu ve doktor hiç anormal birşey var demedi. Hemde kaç doktora gittim. Böyle olupta ileriki haftalarda bebeğin gelişimin son adet tarihiyle uyumlu oldugu duydum ben.
Benim 2 gebeliğimde 2 hafta geriden geliyordu ve doktor hiç anormal birşey var demedi. Hemde kaç doktora gittim. Böyle olupta ileriki haftalarda bebeğin gelişimin son adet tarihiyle uyumlu oldugu duydum ben.
Benimkinde gec dollenme var dedi doktor ondan uyumsuzluk vardi sonra kalbi gelismedigi icin 6 haftalik kalmis kesemde 8 haftalik olmustu bi kac gun daha bekledi sonra yine atmadi bu yuzden gebelik kesemde bozulmaya basladi lekelenmemde baslayinca mecburen alindi bende bebekle alakali bi sorun vardi.Keske dedigin gibi olsaydi.
Benimkinde gec dollenme var dedi doktor ondan uyumsuzluk vardi sonra kalbi gelismedigi icin 6 haftalik kalmis kesemde 8 haftalik olmustu bi kac gun daha bekledi sonra yine atmadi bu yuzden gebelik kesemde bozulmaya basladi lekelenmemde baslayinca mecburen alindi bende bebekle alakali bi sorun vardi.Keske dedigin gibi olsaydi.