Kromozom bozukluğu çıktı😭 Lütfen cevap verin.

iyiyureklim89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
16
1
16
36
13.haftamda rutin kontrol için gittiğimde bebeğimde ense kalınlığı çıktı.telaşla bir kaç doktorla daha görüştüm. Genetik bozukluktan şüphelendiler. Bebeğin plasentadan örnek aldırdım.ön sonuç kötü geldi trizomi 18.(yaşamla bağdaşmıyor). birde tam sonuç varmış 2 haftaya çıkarmış onda yüzde 99 kesinligi oluyor.doktorlar şimdiden sonlandirmayi önerdi.ama ben o iki haftayı daha bekleyim dedim sonuç pek değişmez miş ama benimki bir umut işte.simdide bebeğim hareket etmeye başladı gittikçe alışıyorum.bi oğlum var bu bebeğim kızmış duygusallığım artıyor.anne karnında ölürmüş doğsa 3 ay yaşarmış ondada eziyet çeke çeke kalp problemi ile.ne yapayım ne olur akıl verin.ön sonuc kararı ile gidip sonlandirayimmi yoksa daha fazla büyütüp acısını daha mı çok yaşayayım :(

Cok uzuldum.bence 2 hafta daha bekleyin Allahin izniyle o sonuclar temiz cikar.Bol bol dua edin.Allahim saglicakla kucagina aldirmayi nasip etsin 🙏

13.haftamda rutin kontrol için gittiğimde bebeğimde ense kalınlığı çıktı.telaşla bir kaç doktorla daha görüştüm. Genetik bozukluktan şüphelendiler. Bebeğin plasentadan örnek aldırdım.ön sonuç kötü geldi trizomi 18.(yaşamla bağdaşmıyor). birde tam sonuç varmış 2 haftaya çıkarmış onda yüzde 99 kesinligi oluyor.doktorlar şimdiden sonlandirmayi önerdi.ama ben o iki haftayı daha bekleyim dedim sonuç pek değişmez miş ama benimki bir umut işte.simdide bebeğim hareket etmeye başladı gittikçe alışıyorum.bi oğlum var bu bebeğim kızmış duygusallığım artıyor.anne karnında ölürmüş doğsa 3 ay yaşarmış ondada eziyet çeke çeke kalp problemi ile.ne yapayım ne olur akıl verin.ön sonuc kararı ile gidip sonlandirayimmi yoksa daha fazla büyütüp acısını daha mı çok yaşayayım :KK43:
Meraba benimde bebegim.hem trizomi 18 hem down du kalbi durdu melegimin simdi cok ince bir cizgi canim Allah sana yardim etsin aldirsan belki yasar umudu var aldirmasan ne biliyim.gelecekte daha kotu sonuclar olur mu endisesi cok zor bir durum

Meraba benimde bebegim.hem trizomi 18 hem down du kalbi durdu melegimin simdi cok ince bir cizgi canim Allah sana yardim etsin aldirsan belki yasar umudu var aldirmasan ne biliyim.gelecekte daha kotu sonuclar olur mu endisesi cok zor bir durum
Siz nasıl öğrenmiştiniz kaçıncı haftada durdu kalbi.

Back
X