Erkek İnfertilitesi kromozom problemi ile hamile kalmaya çalışanlar. .

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OTE="0605dilo, post: 38716356, member: 644424"][/QUOTE]
Bizimki gibi kromozom anomalisi olan hastalarda sadece teseyle sperm bulunuyo yani normalde canli hucre yok fakat teseyle bazi hastalarda bulunuyor bizde bulunanlardan biriydik fakat olmadi hayirlisi

Sağol canim..arabanız tup bbk yapti demi..

Tüp bebek yaptılar evet. Ama bir kere değil çok denediler hatta bu yıl 3 defa üst üste denediler diyebilirim. sonuncusu oldu. Allah yardımcınız olsun sizinde İnşallah bu zor günleri geçirir bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.

OTE="0605dilo, post: 38716356, member: 644424"]
Bizimki gibi kromozom anomalisi olan hastalarda sadece teseyle sperm bulunuyo yani normalde canli hucre yok fakat teseyle bazi hastalarda bulunuyor bizde bulunanlardan biriydik fakat olmadi hayirlisi[/QUOTE]
nasip iştre...rabbim hepimixe nasip edr inşallah

Tüp bebek yaptılar evet. Ama bir kere değil çok denediler hatta bu yıl 3 defa üst üste denediler diyebilirim. sonuncusu oldu. Allah yardımcınız olsun sizinde İnşallah bu zor günleri geçirir bir an önce bebeğinize kavuşursunuz.
inşallah canım..rabbim isteyen herkese nasip etsin..

merhaba arkadaşım bizdede aynı sorun var 47 kromozom eşim 2013 yılında amaliyat oldu müfit günele çok başarılı bir doktor 2 kere tüp bebek denedik olmadı şuan tedavideyiz tekrar tese amaliyatı olacak umarım hakkımızda hayırlısı olur
Canim sizin genetik sebepli azosprrmi falan mi yani sperm var mi. Bizde mufit hocaya gidicez de

Var canım sperm var..varikösel vardı ameliyat oldu..ama değişmedi sperm 500 bin ile 3 milyon arası değişiyor. .
Canim seni varikosel sayfasindan okuodum zaten :) cok sukur sperm var bizde sperm yok :( azospermi yani.. bi cok yontemle saglikli embriyolr olusturulabilir en azindan durumu ogrendnz bundan sonra insallah daha guzel olur..0605dilo arkadasmzn esi azospermi herhldd teseden bahsetmiste yanlismi anladm

Canim seni varikosel sayfasindan okuodum zaten :) cok sukur sperm var bizde sperm yok :KK43: azospermi yani.. bi cok yontemle saglikli embriyolr olusturulabilir en azindan durumu ogrendnz bundan sonra insallah daha guzel olur..0605dilo arkadasmzn esi azospermi herhldd teseden bahsetmiste yanlismi anladm
Ewet canım. .insallh tese ameliyatı ile sperm bulunur..ve okuduğum kadarıyla tepeden alınan sperm lar daha sağlıklı oluyorlar. .insallh çıkış olur canım. .

Ewet canım. .insallh tese ameliyatı ile sperm bulunur..ve okuduğum kadarıyla tepeden alınan sperm lar daha sağlıklı oluyorlar. .insallh çıkış olur canım. .
Insallah vardir canimm sperm. Bizde varikosele baktrmak icin gidicez mufit hocaya mail atmistim solda grade 1 2.5mm cikti dopplerde mufit hoca sandgnzdan onemli olabilir dedi

Insallah vardir canimm sperm. Bizde varikosele baktrmak icin gidicez mufit hocaya mail atmistim solda grade 1 2.5mm cikti dopplerde mufit hoca sandgnzdan onemli olabilir dedi
Ewet varikösel tesisi konulup hiç sperm olmayıp ameliyattan sonra çıkış olan arkadaşlar var ...

merhaba arkadaşım bizdede aynı sorun var 47 kromozom eşim 2013 yılında amaliyat oldu müfit günele çok başarılı bir doktor 2 kere tüp bebek denedik olmadı şuan tedavideyiz tekrar tese amaliyatı olacak umarım hakkımızda hayırlısı olur
siizin nasıl arkadaşım kromozomlar mesela y mi fazla x mi fazlao_Oo_O

haklısın canım. .bizde her duyduğumuz u yaptık ama hep yerinde saydı. .nasip bu defa da olmasa zaten tek care farklı doktorlara tedavi uygulama işlerine girecek artık. .nasip..
bence bi kez daha deneyin ama diyorum ya biz çok denedik hiç birinde olmadı o yüzden iyi bi üroloji şart
eşimde fsh düşükmüş ve bi kaç ay tedavi olacak sizin fsh a bakıldımı

Selam bizim genetik rahatsizliktan dolayi sperm yoktu teseyle bulundu mufit bey gercekten basarili bir doktor hastaya yaklasimi mukemmel tavsiye ederim bizde tedaviye basladik
Himmm bizim hersey normal hic tese olmadik varikosel icinde mufit hocaya gidicez. Tup bebek tedavisinemi cnm

Biz de Müfit Günele gideceğiz bizim de fsh çok yüksek.mozaik klinefter sendromu var.cikis çok az.işe yaramadı.şimdi ameliyatla tüp bebek düşünüyoruz.kaan aydosa da gittik fısh testi diploid çıktı.bu Kafamı karıştırıyor.inş teseyle çıkar ve tutar

Biz de Müfit Günele gideceğiz bizim de fsh çok yüksek.mozaik klinefter sendromu var.cikis çok az.işe yaramadı.şimdi ameliyatla tüp bebek düşünüyoruz.kaan aydosa da gittik fısh testi diploid çıktı.bu Kafamı karıştırıyor.inş teseyle çıkar ve tutar
benim eşimde fish testi yaptırdı ve henüz daha sonuçlar çıkmadı fish testi sonucunuz nasıl diploid ne oluyo fish testi sonucuna göre bi tedavimi uygulanıyoo_O

arkadaşlar kromozom problemi dğnz kadında mı sorun erkekte mi sorun çkyo aydınlatr mısınz lütfen???

Back
X