öncelikle hayırlı olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinize .. Benimde demirim ve d vit düşüktü , hamilelikten önce vitamin kullanıyordum, hamile kalınca dr demiri ilk 3 ay biraktirdi sana az etki yapar ama bebeğe tokat gibi çarpar şuan ona bu kadar demir yukleyemeyiz daha minicik demişti, multivitamin içinde belli oranda demir ve d vit.oluyor, ama ayrıca sprey şeklinde d vitamini de verdi, dr unuza sorun ekstradan d vit.kullanmamda gerekir mi diye..demir için beslenmenize dikkat edin, et, bulgur,mercimek vb..demir içerikli yiyeceklerin yaninda yeşillik, portakal suyu gibi c vit.li şeyler yiyin için, 2 saat geçmedikçe yoğurt sut cay vb..içmeyin, bol su için.mide bulantısı ve gaz içinde zencefil çayı iç demişti ,ise yarıyor , aklıma gelenler bunlar..birde bende çok yoruluyordum hatta bekleme alanından dr odasına gidene kadar nefes nefese kalıyordum , bacaklarım beni taşımıyor gibiydi, dr a dediğimde "olacak güzel kızım bunlar" demişti, bebeğin senden beslenerek büyüyecek, ilk basta olan o yorgunluğum daha sonra geçti. Allah kolaylık versin rahat bir hamilelik geçirin inş