• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik Dert

Hayat akıp gidiyor . Olmuyorsa zorlamamak lazım. Bir seye saplanip kalmamak lazim. nasibi başka yerde aradınız mi hiç ?

Hayat akıp gidiyor . Olmuyorsa zorlamamak lazım. Bir seye saplanip kalmamak lazim. nasibi başka yerde aradınız mi hiç ?

Ozel sektor haric, kamuda birden fazlla alanda denedim. Ama ya kontenjan az oldu, ya alim oldugu sene puanim dusuktu, ya alim olmadi, ya mulakattan elendim...

Allah sonumuzu hayir etsin diyelim o zaman, ne diyelim :KK43:
sizin puanınız çok yüksek, gerçekten çok üzücü. benim bölümümde de bu yıl mülkatta +5 -5 uygulanmasına rağmen torpilli arkadaşlar 55 kpss ye 90 mülakat ile atandılar. bunu hazmedemiyorum. puanım yüksek değildi ama tüm bölümce ortalamamız 70 idi, emindik 62 lere falan düşeceğinden ama bu 90 mülakatlar yüzünden düşmedi. hadi beni geçin de 87 gerçekten büyük haksızlık. lütfen yılmayın, tanıyorum ben 10 senenin üstüne 2 çocuğun üstüne atananlar.

sizin puanınız çok yüksek, gerçekten çok üzücü. benim bölümümde de bu yıl mülkatta +5 -5 uygulanmasına rağmen torpilli arkadaşlar 55 kpss ye 90 mülakat ile atandılar. bunu hazmedemiyorum. puanım yüksek değildi ama tüm bölümce ortalamamız 70 idi, emindik 62 lere falan düşeceğinden ama bu 90 mülakatlar yüzünden düşmedi. hadi beni geçin de 87 gerçekten büyük haksızlık. lütfen yılmayın, tanıyorum ben 10 senenin üstüne 2 çocuğun üstüne atananlar.

Allah hepimizin yuzunu guldursun. Siz de mutlu olun insallah. Yillardir hepimiz emek verdik. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Eveet yine bir atama doneminin daha sonuna geldik. Ha tercih yaptim mi? Yapmadim. Yapsaydim da gelmeyecekti. Cunku ilk defa puanimi bu kadar dusurdum. Etrafimda yine bir cok atanan var. Onlar hayatlarini kurtardi diye cok mutluyum elbette ama iclerinde en cok isteyen bendim, onlari zorla ikna ettim, calisin ozelde hayat gecmez vs vs vs diye. Sonuc ben yine ev hanimligina atandim. Bu duruma da alistim acikcasi. Ama artik bu bezginligi yasamaktan da biktim. Nasip elbette her sey. Ogrenilmis caresizlik yasiyorum resmen. Cevremde yeter artik ugrasma, birak, ozele yonel diyen kafalar var. İcim diyor bunca emegini neden bi koseye atip, pes edeceksin. Derdim bu iste. Biktim her seyden. Dunya telasindan. Surekli bir seyler icin cabalamaktan. Ve her defasinda husranla sonuclanmasindan. Hayatimda iyi giden seyler de var elbette. Hatta hayattaki en onemli seyler iyi gidiyor sukur. Ama iste sinek kucuk, mide bulandirir hesabi... Ben ne zaman tam anlamiyla mutlu olacagim? Ne zaman istegime kavusacagim? Ne zaman kutlamalar yapacagim bende? Ne zaman? Ne zaman? Ne zaman?...
hicbirzaman cünkü bu dünyada kimse tam anlamıyla mutlu degil birseyler eksik .
hayatın kanunu bu. atandıgımda cok mutlu olacagım sanmıstım cok cektim iş arkadaslarından cok huzurauzluk yasadım

Back
X