kronik hastalığı olup hamile kalanlar

sahra_211283

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
490
159
123
[/B]kızlar aranızda herhangi bir kronik hastalığı olup da hamile kalan var mı sürekli doktor kontrollerine gidiyor musunuz[/B]

ben de tip I şeker hastasıyım benim gibi olan var mı acaba hamile kaldıktan sonra çok zorlanmaya başladım zaten dikkat ediyordum ama şimdi herşey daha değişti

geçmiş olsun canım nasıl peki zorlanıyor musun hamileliğini etkiliyor mu hastalığın

ben gebelikte daha iiyi oluyorum sanki.bi kızım var 6yaşında.ondada rahat geçirmiştim.tek sıkıntı 1 ay erken doğum yaptım.bide bebeğimi emziremedim kullandığım ilaçlardan dolayı.en zoru bu olmuştu.ama bu sefer doktorum doğumdan sonra ilaçlarımı kesip bi süre emzirebiliceğimi söyledi.inşallah bi aksilik çıkmaz.risk herzaman var doktorlar herşeyin en başta kötüsünü söylüyolar.hastalık alevlenebilir ,düşük ölü doğum vs.
ama ben rabbime sığındım ve yine herşeyin güzel olaağına inanıyorum.
sanada çok geçmiş olsun.ne gibi şikayetlerin oluyo.doktorlar ne diyor.

geçmiş olsun canım benim de şekerim yükseliyor eskiden gayet iyiydi şimdi gün geçtikçe yükseliyor 2 haftada bir doktora gidiyorum insülin dozları ayarlanıyor hep eskiden az da olsa şekerli gıdaları tüketirdim şimdi çok korkuyorum bebeğe zarar verecek diye artık dokuz ayı böyle kontrollerle geçireceğiz napalım

geçmiş olsun canım benim de şekerim yükseliyor eskiden gayet iyiydi şimdi gün geçtikçe yükseliyor 2 haftada bir doktora gidiyorum insülin dozları ayarlanıyor hep eskiden az da olsa şekerli gıdaları tüketirdim şimdi çok korkuyorum bebeğe zarar verecek diye artık dokuz ayı böyle kontrollerle geçireceğiz napalım

zaten gebelikte şekeri olmayan insanların bile gebelik şekeri çıkabiliyor.seninde var olan şekerin yükseliyo demekki.
canın çekiyomu bari şekerli bişeyler.inşallah düşkün değilsindirde zorlanmazsın.rabbim yardımcın olsun inş.

Back
X