• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik mutsuzluk

Cadywomann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
34
25
3
İki yıldır takıntılı birini seviyorum ve artik tamamen bitme noktasına geldim o kadar mutsuzum mutlu olmak bile istemiyorum ve onu hic görmedim bazi ailevi sebeplerden görüsmek istemiyodum simdi cesaretim yok beni begenmezse diye kahroluyorum kendisi ünv mezunu meslek sahibi biri ben ise daha ünv hazirlaniyorum her bakımdan ondan asagidayim : ( cok mutsuzum bu asktan nasil kurtulabilirim bilmiyorum bana mantıklı bi şeyler söyleyebilirmisiniz( internetten tanıştık )

Son düzenleme:
İki yıldır takıntılı birini seviyorum ve artik tamamen bitme noktasına geldim o kadar mutsuzum mutlu olmak bile istemiyorum ve onu hic görmedim bazi ailevi sebeplerden görüsmek istemiyodum simdi cesaretim yok beni begenmezse diye kahroluyorum kendisi ünv mezunu meslek sahibi biri ben ise daha ünv hazirlaniyorum her bakımdan ondan asagidayim : ( cok mutsuzum bu asktan nasil kurtulabilirim bilmiyorum bana mantıklı bi şeyler söyleyebilirmisiniz( internetten tanıştık )

Üniversitede ne tipler göreceksin . Çok erken başlamişsin . Yaşın daha küçük . Bide sınav öğrencisisin . Bir uzmandan yardım al

Eğer yüz yüze görüşülmediyse bu kadar bağlanmak çok sağlıklı bi durum değil duygusal boşluk. Benzer bi durum yaşamıştım. Görüşmedim. Şimdi gerçekten gülüyorum. Sınava odaklanın inanın o beğense ne olur beğenmese ne olur sizin seveceğiniz sizi sevecek bi insan muhakkak vardır yeryüzünde

Ayrıca üniversite ortamına girince fikirler çoook değişiyor, bu kadar nasıl bağlanmışım diye şaşirabilirsiniz. Üniversite hazırlık dönemi duygusal boşluğa düşmek + bocalamak + karamsarlıkların bol olduğu bi dönem. Hele ki kafayı bu tarz şeylere takınca hepten bocalarsınız.

Eğer yüz yüze görüşülmediyse bu kadar bağlanmak çok sağlıklı bi durum değil duygusal boşluk. Benzer bi durum yaşamıştım. Görüşmedim. Şimdi gerçekten gülüyorum. Sınava odaklanın inanın o beğense ne olur beğenmese ne olur sizin seveceğiniz sizi sevecek bi insan muhakkak vardır yeryüzünde
Hiç gormedim ama gorusmek istiyorum cok kararsızım yada tamamen birakmak birakamiyorum da : ( siz nasil biraktiniz

Ayrıca üniversite ortamına girince fikirler çoook değişiyor, bu kadar nasıl bağlanmışım diye şaşirabilirsiniz. Üniversite hazırlık dönemi duygusal boşluğa düşmek + bocalamak + karamsarlıkların bol olduğu bi dönem. Hele ki kafayı bu tarz şeylere takınca hepten bocalarsınız.
Ders calişamiyorum zaten

Üniversitede ne tipler göreceksin . Çok erken başlamişsin . Yaşın daha küçük . Bide sınav öğrencisisin . Bir uzmandan yardım al
Uzmandan yardim almak istemiyorum nedense bana bi cözüm olmuycak gibi içimde halletmek istiyorum icten halletmeyince ne olursa olsun kim ne derse desin bana bi faydasi olmuyor

Hiç gormedim ama gorusmek istiyorum cok kararsızım yada tamamen birakmak birakamiyorum da : ( siz nasil biraktiniz
ikimizde sınava hazırlanıyoduk.(benden 5 yaş büyüktü üni birakmisti yeniden hazirlaniyodu) karşılıklı olarak birbirimizi yıprattığımizı hissettim sınava odaklanamıyoduk ve başka nedenlerde tetikleyince konuşmayı kestim. İyiki de kesmişim. Yoksa iyi hazırlanamazdım, belki o da hazirlanamazdi. Sınavlar bitince tekrar hal hatir sormuştum ama bi baktim ki sadece duygusal boşlukmuş. karsimdaki de anlayisliydi. öyle tamamen arkadasca bitti en son

Uzmandan yardim almak istemiyorum nedense bana bi cözüm olmuycak gibi içimde halletmek istiyorum icten halletmeyince ne olursa olsun kim ne derse desin bana bi faydasi olmuyor
aynı ben :) dediğim gibi yapabilirsin. konuşmayı tamamen kesmezsen inan odaklanamazsın. dürüst ol karsindakine, sinavlara odaklanamıyorum de. seni anlayisla karsilamazsa bencildir. bitirmen daha sağlıklı böyle bi iliskiyi aslinda , ama hicbir sey dusunmek istemiyorum bu süreçte de diyebilirsin anlayacaktır bi süre sonra kendisi kopar yavas yavas

aynı ben :) dediğim gibi yapabilirsin. konuşmayı tamamen kesmezsen inan odaklanamazsın. dürüst ol karsindakine, sinavlara odaklanamıyorum de. seni anlayisla karsilamazsa bencildir. bitirmen daha sağlıklı böyle bi iliskiyi aslinda , ama hicbir sey dusunmek istemiyorum bu süreçte de diyebilirsin anlayacaktır bi süre sonra kendisi kopar yavas yavas
Sinava odaklanamiyorum dedim oda cok anlayisli ben zaten onun kisiligine hayranim muhtesem biri ama yine dondum ona siz peki hic donmedinizmi istediğiniz bolum oldumu bide

Sinava odaklanamiyorum dedim oda cok anlayisli ben zaten onun kisiligine hayranim muhtesem biri ama yine dondum ona siz peki hic donmedinizmi istediğiniz bolum oldumu bide
istediğim bölüm oldu hatta istediğim üni de, çok şükür :) ayrıca hayır 7 ay boyunca dönmedim. 7 ay sonunda aklıma düştü tekrar özledim hatta. ben bile şaşırıyodum kendime(ki düşün bende onu çok iyi cok anlayisli karakterli tanidim) mesaj attim hal hatir sordum. tekrar konuşurken farkettim ki ben büyük bi boşluktaymisim ve karsimdaki insan da evet iyi biri olabilir ama bana hic uygun degilmis (kafa yapisi olarak,dusunceler olarak)

Gitmek istemiyorum beni ancak yasayan anlar burada benim gibi arkadaslarla konusmak dahada rahatlatiyor beni kendime getiriyor
Şu anda da kendine gelmen gerekiyor emin ol aynı yoldan geçtik aynı hisleri yaşadım şu anki düşüncelerimle üniversite kapisina adim attigimdan beri çok farklı düşünüyorum hayata bambaşka bi pencereden ve açıdan bakıyorum, hiçkimseyi kafamda mükemmel vazgecilmez kılmıyorum . Ayrıca özgüven problemide oluşmuş sende bak beni begenmez diye korkuyorum diyosun. bunlari dusunmemen gerek sinava odaklanip okulunu kazandiktan sonra amaaaan beni olduğum gibi begensinler moduna giriceksin

Canım evladım ünv ye hazırlanıyorum demişsinz max 18 yaşındasın. Karşımdaki işli güçlü adam diyorsun. Eee yani o adamın lise çocuğuyla ne işi var hem de internette sapıklar gibi? Hiç gözünde büyüttüğün kadar değildir emin ol, yetişkin bir insan denklerine değil de bir çocuğa ilgi gösteriyorsa normal değildir. Sosyal açıdan yetersizdir, eziktir, kendine güvensizdir vb. Lütfen tanımadığın etmediğin insanlarla da internetten görüşme.

Back
X