- 11 Ağustos 2008
- 12.354
- 1.667
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #3.101
bilmem mi canım ya opuyorumnanaktan ayakların titrer için sıcacık coşar :gitme:
canım ben burdayım
haftasonu gitmeyi mi düşünüyorsun?
slm kzılar acil cvp bekliyorum sizden esime dosya qöndermem qerek qöndermişkende ne qöndersem yanına mektup yazavaqım cok qüzel siir yazacaqım süprizli birsey yapmöak istiyrym lütfennnnn acil yardım veeeeeee cvp hadi kızlar
:lepi: iyi fikir cnmm saqolun tsk edrm kızlar
cocukların ve kendi resimlerinin oldugu kücük bir takvim yaptırabilirisin. size bakıp günleri cizer
aaa birde kızlarının yaptıgı bir resim varsa onuda gönder cok sevinir duygulanır
canım içerde göreceksin sanırımevet canımm gidecem dayanamıyorum cok özledim haftasonu cok zor gecti benim için. cumartesi gitme hevesiyle bugün kendimi iyi hissediyorum:asigim:
bak buda güzel bir fikircocukların ve kendi resimlerinin oldugu kücük bir takvim yaptırabilirisin. size bakıp günleri cizer
bende mektup yazdım içine bir tane ikimiizn resmini bir tanede kendi resmimi koydum bugün gönderecem:asigim:
canım ya seninde az kaldı,heycanlımısın?
ben çok heycanlıyım,ama yemin töreninden dönüşte yine bir ayrılık olacak :a015:
opuyorumnanaktanhemde ne heycan var sanki yıllardır görmüyorum gibiyanında olduğun anların değerini çıkarmaya bak canım dünya ikiniz için dönsün
kızlar yemin törenine az kaldı
çok heycanlıyım opuyorumnanaktan
canım ya üzmek istemedim seni:1no2: :gitme::gitme: :çok üzgünüm:
kızlar yemin törenine az kaldı
çok heycanlıyım opuyorumnanaktan
canım 4'ündemiydi sizinkibende çok heyecanlıyım canım bizimki de cuma günü :asigim:
canım hem mektupları okuyorlar hemde telefonlar dinleniyorbende eşime mektup yazmak istiyorum ama sanırım okuyorlar mektupları onun için yazmak istemiyorum :sinifsinif:
şafak 22 :) edirnehihoyyythihoyyythihoyyyt
canım ya üzmek istemedim seni
yemin töreninde göremeyeksin belki ama çok şükür ki kısa dönem çıktı canım
bu sene kışı bitirdik mi eşlerimiz yanımızda
bugün yoktun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?