Ksa dnem Askerlik...

cocukların ve kendi resimlerinin oldugu kücük bir takvim yaptırabilirisin. size bakıp günleri cizer

cocukların ve kendi resimlerinin oldugu kücük bir takvim yaptırabilirisin. size bakıp günleri cizer

aaa birde kızlarının yaptıgı bir resim varsa onuda gönder cok sevinir duygulanır

ewet saqol cnm büqun hallettim yarın qöndereceqim buqün acayip kalabalık yarın sakin olur ewet oda qüzel fikir

evet canımm gidecem dayanamıyorum cok özledim haftasonu cok zor gecti benim için. cumartesi gitme hevesiyle bugün kendimi iyi hissediyorum:asigim:
canım içerde göreceksin sanırım
yakın olsa bende kesin giderdim,en azından burda vakit geçiyor
evdeyken delirecek gibi oluyorum
bak buda güzel bir fikir
eşinde takvime çetele atar,hemde resimlerinizin olduğu takvime
opuyorumnanaktan

cuma gününü iple çekiyorum görcem onu inşallah nelki izin verirlerde gelir evine :gitme: çokm özledim yaaaa :gitme:

bende çok heyecanlıyım canım bizimki de cuma günü :asigim:
canım 4'ündemiydi sizinki
iyi hadi sevindim kaydirigubbakcemile2
bende eşime mektup yazmak istiyorum ama sanırım okuyorlar mektupları onun için yazmak istemiyorum :sinifsinif:
canım hem mektupları okuyorlar hemde telefonlar dinleniyor
insan rahat rahat konuşamıyorda :bbo:

canım ya üzmek istemedim seni
yemin töreninde göremeyeksin belki ama çok şükür ki kısa dönem çıktı canım
bu sene kışı bitirdik mi eşlerimiz yanımızda
bugün yoktun canım

Pek bakamadım evet canım, evet dedıgın gıbı Allahtan kısa donem..
Bugun onu konustuk esımle.. 4,5 ay gıbı bısey kaldı nasıl gecıcek acaba.. soyle 2 ayı fılan gecse.. yarıyı gectık derız.. ızınsız nasıl gecer bakıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…