Ksa dnem Askerlik...

ilk kez hiç aramadı içimde bi huzursuzluk var çok kötüyüm

cnm arar merak etme ben herqün arıyor aklınıza kötü seyler qetirme cnm qüzel seyler düsün cnm ya

qecer cnm qecer 2 haftamızı nasıl qecirdiysek onlarda qececek emin ol qeldiqinler neler yapacaksın hayall et onları düsün

hadi kızlar canlanınya ölü qibi durmayalım qüzel olalaım üzülmek fayda etmiyor zarardan baska nesenelim mutlu olalım biliyorum arıyoruz askerlerimiiz ama sonuctaaskerliqini yapmak zorundalar bizde mutluolmak zorundayız hadi kzıalrya

slm... eşim arlaı başında askere gidecek yedk subay adayı inş. kısa donm çıkar ben de yakında katılacağm arnza inş. ii biryer çıkar ..
hepinizi allah m sağlkla kavştrsn kızlar ..

ilk kez hiç aramadı. bişeymi oldu diye düşünmeden duramamıyorumki.
gittiği yerden korkuyorum ...

onları dusunursem halımız harab yavv... kaydirigubbakcemile3 :1ninca:

ya canım senı korkutmak ıcın soylemıyorum ama dun bı arkadasla konustum kk dan onun esıde tuncelıdeymıs ama onunkı uzun donem komando...
kucukte olsa catısmaların oldugunu soyledı bende sasırdım ama yaralı yada kayıp hıc olmadıgı ıcın haberlere yansımıyormus.. elım yuregımde dıyodu ama dedıgım gıbı onunkı uzun donem oldugu ıcın dısarıda yapıyor daha cok askerlıgı....
bızımkıler dısarı cıkmıyor.. Allahım korusun... ama yınede esın bılır sen tlf la konustugun zaman cok ayrıntılı soylemesede oralarda durum ne ogren bence..

bana hiçbişey anlatmazki..dışarı çıkmaları gerekmıyo cnm baskın oldu kaçkez orda taburlara tugaylara!! çok kötüyüm bugün. annesi aradı azönce haber aldınmı diye hayır dedım annemde panikledi ararsa haber diyo herkes ama aramıyo işte

kısa dönem tunceli hozat. günde 3 kez konusurduk bız ılk kez böyle yapıyo

canm sonuçta senin eşin içeridedir diy mi içini ferah tut uyuyp kalmştr belki kıyamm seni çok ii anlıorm ama olumszlkları çağrma pozitif düşünmeye zorla beynini ..
kütük nerede canm çok soru sordm ama benm de yüreğim pır pır

aydın kütüğü canım ya dün konustugumzda işten ararım dedi ne işteyken aradı ne iş çıkışı nede aksam artık aramaz zaten biz normalde rahat konusuyoruz hayatta ihmal etmez iki eli kanda olsa arar duramazki

slm... eşim arlaı başında askere gidecek yedk subay adayı inş. kısa donm çıkar ben de yakında katılacağm arnza inş. ii biryer çıkar ..
hepinizi allah m sağlkla kavştrsn kızlar ..
hosqeldin cnm hayırlısı olsn insallah iyi yer cıkar

belki işi vardır üzülmeyin cnm ya

yok canım nişanlım diyarbakırda malesf edirne plakayerimseniben plakalara düşünce illeri yazıyosun darısı size canım edirne çook güzel keşke benm nişanlımda edirnede olsaydı:teselli:
hııı anladım cnm edirne qüzelde cok uzak ya neyse saqlık olsn

onları dusunursem halımız harab yavv... kaydirigubbakcemile3 :1ninca:
ne qüzel işte bend edüsünme dedim kaydirigubbakcemile5

Bılıyorum canım evet baskında oluyo ama catısmalar eger tabur yada tugaylara olsa elbette haberlere yansır..
Ama dısarıda gecen ufak catısmalarsa yansımaması olası... Arayacaktır sıkma canını.. ıcını daraltma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…