- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.721
Bugün mektubum geldi kızlar opuyorumnanaktan
Bu kadar duygulanacağım aklımın ucundan geçmezdi. Zarfı açtım ve ağlamaya başladım.
İnşallah herkesin bir mektubu gelir sevdiğinden. telefonda hergün konuşsak da mektup farklıymış. Şİmdi elinde olan o kağıda birkaç gün önce onun elinin değdiğini bilmek çok farklı bir duygu uyandırıyor insanın içinde, yanımdaymış gibi hissettim :asigim:
bende isterim göndermesini ama aramızdaki hiçbişiyi baskalarının hele bi erkeğin bilmesini okumasını asla istemez senağlama
Allah kavustursun sızıde canım, hosgeldın..
Bu kadar duygulanacağım aklımın ucundan geçmezdi. Zarfı açtım ve ağlamaya başladım.
İnşallah herkesin bir mektubu gelir sevdiğinden. telefonda hergün konuşsak da mektup farklıymış. Şİmdi elinde olan o kağıda birkaç gün önce onun elinin değdiğini bilmek çok farklı bir duygu uyandırıyor insanın içinde, yanımdaymış gibi hissettim :asigim:
Selamlar kızlar..
Şafak 100...... Allahıma sukurler olsun bugunde sag salım gectı...
cumartesi çarşı iznine çıktığında gönderdi ptt'den. yani kimse okumadı,ne yazdığı bir o bir de ben biliyorum canım. çarşı izni varsa eğer cumartesi günü öğlene kadar açık oluyor ptt.
100 mü ya bugun 101 deil mi kafamçokkarıştı
gözün aydın canım, benimki hiçbişey göndermiyo ya=((Bugün mektubum geldi kızlar opuyorumnanaktan
oda var ama benimki azcık umursamadığından öndermıyo bence, aklına gelmıyo kazmamın=)bende isterim göndermesini ama aramızdaki hiçbişiyi baskalarının hele bi erkeğin bilmesini okumasını asla istemez senağlama
hihoyyytevet bende programa hesaplattım 100 gösteriyohihoyyythihoyyytkızlar 1 gün yol izniyle gercekten 100 gün kalıyor.....:kedi:
canım malesef öylecanım ben iki aydır bu kanu hattını kullanıyorum. 3.ayım bu ay ve daha önceki aylarda 2022ye kamu durum yazıyordum ve kaç dakika bedava konuşma hakkım kaldığını öğreniyordum. 2 hafta önce 2022den cevap gelmemeye başladı. İnternetten güncel faturama baktım bir de baktım ki 20tl yazıyor. yani ben bedava hakkımı bitirmişşim. Sonra bir sitede bu değişiklikten bahsediyordu ben de müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim.
Turkcell çok iyi gözüküyor ama adamlar birsüre sonra tarifeyi kendi keyiflerine göre değiştiriyorlar ne yazık ki!
canım evet farklı şeylermişevet canım aynen öle bölük pörçükle 1500 ayrı şeyler
anladım canım benimkısa dönem cnm ama bankadan o alıp bana qönderiyor ewe parar bırakmadı böyle olması daha ii oluyr cnm
ne romantik olmuş ya opuyorumnanaktanBugün mektubum geldi kızlar opuyorumnanaktan
canım 600 km ye kadar 1 gün yol izni varkızlar 1 gün yol izniyle gercekten 100 gün kalıyor.....:kedi:
canım senin yol iznin 1 günden fazla değil mi :sm_confused:gözün aydın canım, benimki hiçbişey göndermiyo ya=((
oda var ama benimki azcık umursamadığından öndermıyo bence, aklına gelmıyo kazmamın=)
hihoyyytevet bende programa hesaplattım 100 gösteriyohihoyyythihoyyyt
canım senin yol iznin 1 günden fazla değil mi :sm_confused:
1-2 günün hesabını yapmak istemiyorum ya ayın 18inde yanıma olsun yeter doğumgününü kutluycam canımın:kedi:neyse kızlar biz 100 diyelim moral olsun
1-2 günün hesabını yapmak istemiyorum ya ayın 18inde yanıma olsun yeter doğumgününü kutluycam canımın:kedi:
günaydın canım geçmiş olsun, ilaç vermişlerdir revirde bakarlar sen sıkma canınıgrip olmuştu en son acaba kötümü oldu senağlama
off kafayı yiycem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?