- 11 Ağustos 2008
- 12.353
- 1.666
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.761
canım askerliği boyunca 2 kere diye kim söylemiş canım
komutanları o şekilde mi veriyor
canım dağıtım izni yolla beraber 7 gündü.yusumcum senin sevgilin kac gün izin kullandı. bizimki 5gün kullanacakmıs. 2 gün yol izni veriyorlar 3 gün düsecek dedi. belki sizinde öyledir.
eşimgilin orda önceden ayda bir veriyorlarmış
ama komutan askerlik boyunca bir kere verilsin demiş
kendi insiyatiflerinde sanırım
merhabalar buraya girmeyeli ço kzaman oldu bende askre yolu bekliyorum en geç 19 ocakta yanımda inşallah bakalım yol iznini nasıl verecekelr ikametgah derlerse bir gün ktük derlerse iki günmüş :)
bu arada biz birde bbek şafağı sayıyoruz 17+3 hamileyim bir kızımız oalcağını öğrendik geçen hafta geldi babası kızımızı öğrenmeye ve onu anne akrnında izlemeye :)
a.s. cok güzel bi duygudur eminim canım. esim gelsin bizde istiyoruz cocuk:dance:
mevlam hepinize sabırlar vesin ama en çokta evli çocuklu helede hamile olanalrımıza :) turkbayragiturkbayragiturkbayragi
canım ben bilgisayar programlarını ögretiyorum. benim ögrencilerim küçük deil :1rolleyes:canım dağıtım izni yolla beraber 7 gündü.
nişanlım 24 ocakta orda olacağım dedi.
Buarada senin okul yok mu bugün canım?
merhabalar buraya girmeyeli ço kzaman oldu bende askre yolu bekliyorum en geç 19 ocakta yanımda inşallah bakalım yol iznini nasıl verecekelr ikametgah derlerse bir gün ktük derlerse iki günmüş :)
bu arada biz birde bbek şafağı sayıyoruz 17+3 hamileyim bir kızımız oalcağını öğrendik geçen hafta geldi babası kızımızı öğrenmeye ve onu anne akrnında izlemeye :)
mevlam hepinize sabırlar vesin ama en çokta evli çocuklu helede hamile olanalrımıza :) turkbayragiturkbayragiturkbayragi
Canım Allah analı babalı büyütsünmerhabalar buraya girmeyeli ço kzaman oldu bende askre yolu bekliyorum en geç 19 ocakta yanımda inşallah bakalım yol iznini nasıl verecekelr ikametgah derlerse bir gün ktük derlerse iki günmüş :)
eşimin askerlik yaptığı yerde haftada iki kez evci izni var ayrıca her haftada çarşı izni veriyorlar çanakkale gelibolu burası arkadaşlar :teytey::teytey::teytey:
kızlar bu haftada bitti nerdeyse
kurnazcığım geçmiş olsun
inşallah hafif atlatır,benim
şu askerlik bitseydi bi
günaydın canım geçmiş olsun, ilaç vermişlerdir revirde bakarlar sen sıkma canını
cok güzel bir duygudur eminim. Esim gelsin bizde cocuk istiyoruz:kedi:
bizde eşi mgelince istiyorduk ama süpriz oldu askerlik kararını aldırdığımız hafta öğrendik hamile olduğumu :) ki herkes bebek bebek isterken bizden biz daha saçmalamayın hem evleneli bi sene oldu hemde askerlik var diye kızıyorduk herkese demekki çok büyük konuşmuşuz :):)):):)
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
şafak 99 sositosositosositosositoopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?