Ksa dnem Askerlik...

canım askerliği boyunca 2 kere diye kim söylemiş canım
komutanları o şekilde mi veriyor

eşimgilin orda önceden ayda bir veriyorlarmış
ama komutan askerlik boyunca bir kere verilsin demiş
kendi insiyatiflerinde sanırım

merhabalar buraya girmeyeli ço kzaman oldu bende askre yolu bekliyorum en geç 19 ocakta yanımda inşallah bakalım yol iznini nasıl verecekelr ikametgah derlerse bir gün ktük derlerse iki günmüş :)

bu arada biz birde bbek şafağı sayıyoruz 17+3 hamileyim bir kızımız oalcağını öğrendik geçen hafta geldi babası kızımızı öğrenmeye ve onu anne akrnında izlemeye :)

mevlam hepinize sabırlar vesin ama en çokta evli çocuklu helede hamile olanalrımıza :) turkbayragiturkbayragiturkbayragi

yusumcum senin sevgilin kac gün izin kullandı. bizimki 5gün kullanacakmıs. 2 gün yol izni veriyorlar 3 gün düsecek dedi. belki sizinde öyledir.
canım dağıtım izni yolla beraber 7 gündü.
nişanlım 24 ocakta orda olacağım dedi.
Buarada senin okul yok mu bugün canım?

eşimgilin orda önceden ayda bir veriyorlarmış
ama komutan askerlik boyunca bir kere verilsin demiş
kendi insiyatiflerinde sanırım

eşimin askerlik yaptığı yerde haftada iki kez evci izni var ayrıca her haftada çarşı izni veriyorlar çanakkale gelibolu burası arkadaşlar :teytey::teytey::teytey:

canım dağıtım izni yolla beraber 7 gündü.
nişanlım 24 ocakta orda olacağım dedi.
Buarada senin okul yok mu bugün canım?
canım ben bilgisayar programlarını ögretiyorum. benim ögrencilerim küçük deil :1rolleyes:
artık bıraktım gibi... devlet dairesinde calsıyorum 1 suan

cok güzel bir duygudur eminim. esim gelsin bizde cocuk istiyoruz:kedi:

Canım Allah analı babalı büyütsün
canım Allah kavuştursun
eşimin askerlik yaptığı yerde haftada iki kez evci izni var ayrıca her haftada çarşı izni veriyorlar çanakkale gelibolu burası arkadaşlar :teytey::teytey::teytey:

oh ne güzel opuyorumnanaktan

arkadalar şu yol izni ile illgili bişi sorcam tuncelide olduğu yerden tek hiç çıkamıo elazığa gönderecekler konvoyla herkes aynı gün çıksın die yol iznini yerler mi bilen varmı

cok güzel bir duygudur eminim. Esim gelsin bizde cocuk istiyoruz:kedi:

bizde eşi mgelince istiyorduk ama süpriz oldu askerlik kararını aldırdığımız hafta öğrendik hamile olduğumu :) ki herkes bebek bebek isterken bizden biz daha saçmalamayın hem evleneli bi sene oldu hemde askerlik var diye kızıyorduk herkese demekki çok büyük konuşmuşuz :):)):):)

benimde evleneli 2,5 ay oldu :kedi: ama bende istiyorum 29 olacam artık içimde annelik duyguları basladı opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
şafak 99 sositosositosositosositoopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…