- Konu Sahibi divine_time
-
- #7.081
bugün iyi bi uyku çek kendine ozaman canım.saol canımmm
cok yorgunum bu hafta cok yogundu
yarın yanında uyuyakalırım kaydirigubbakcemile3
ha haa zemuszemus öylee isteeee kaydirigubbakcemile3
pazar ikimizde esimizin yanında olacazzzopuyorumnanaktan
darısı betüsüme,burcuma,yusumcuguma ve dirimciğimeeee İNŞALLAH
:sm_confused::teselli:oof ooff ben beklemekten çok yoruldum.. zaten babamlar daha iyileri çıkar önüne diye tuturdu pek de gönüllü değiller vermeyee bilmiyorum ne olaacaakk :gitme:
ailen o lafı dediyse doğru söylemiştir, bak bana okadar direndim aileme, sonunda nişanladılar bei kırmayıp ama sonuç ortada!!!oof ooff ben beklemekten çok yoruldum.. zaten babamlar daha iyileri çıkar önüne diye tuturdu pek de gönüllü değiller vermeyee bilmiyorum ne olaacaakk :gitme:
bugün iyi bi uyku çek kendine ozaman canım.
dün konustuk buarada kızlar alttan alıyo yarım agızla özür diliyo, affetmiycem okadar kolay değil!!
ailen o lafı dediyse doğru söylemiştir, bak bana okadar direndim aileme, sonunda nişanladılar bei kırmayıp ama sonuç ortada!!!
bunu demek sinir bozucu ama anneler hep haklı çıkıyo
ben benimkine sinirliyim bakma bana=))öyle mi dersin Burcu ... ama onca sene boşa mı gidecek.. o kadar emek o kadar sevgii bilmiyorum bu ara kafam çok karışık.. hayırlısı neyse o olsun mafoldumben
saol canımgözünaydın olsun canım inş. bütün sorunlarınız biter kavuşursunuz hayırlısı ile
canım nerelerdesin ya görmüyorum artık hiç senisenağlamakurnaz ve butterfly umarım aşk dolu günler geçirirsiniz eşlerinizin yanında. :asigim: kaydirigubbakcemile3
Burcucum çok sevindim aramasına. Biraz daha sabır az kaldı canım
Canım okuldan çok yorgun geliyorum.Televizyon karşısında oturup kalıyorum.canım nerelerdesin ya görmüyorum artık hiç senisenağlama
Selamlar..
Nasılsınız kızlar...
2 gundur esımle gorusmedım ben, evelkı gunse aradıgında 1 dk konusabıldık anca vaktı kısıtlıydı o yuzden 1 haftadır konusmamıs gıbıyım... bayadır boyle hıssetmıyordum..
Insallah bı sorun yoktur... bugun arar dıye bekledım aramadı... canım sıkılıyor..
Sızden ne haber ?
Canım okuldan çok yorgun geliyorum.Televizyon karşısında oturup kalıyorum.
yarın da ailemin yanına gideceğim,pazar günü geri geleceğim.
Sen neler yapıyorsun canım?
Ben iyiyim canım.
İnşallah bir sorun yoktur.
BUgün haberlerde bişey izledim ve çok garip geldi bana. Hakkari'de birşey protesto ediliyordu yine. Çocukların yüzlerinde maskeler vardı ve ellerinde de taşlar. Polis arabalarını taşlıyorlardı. Polis arabaları oradan uzaklaştı sonra askerlerin arabası geldi ve çocuklar askerlere selam verip el salladılar. O kadar garip geldi ki bu durum bana.
Nedenmıs pekı canım anlamadım bende.. polise neden tas da askere selam ?
ben benimkine sinirliyim bakma bana=))
bizde çoook sorun vardı, 4 sene resmen 1 senede cilveleşme süresi geçirdik, ama annem hep hayır dedi. şuan çok fazla sorun var, annem haklıymıs gercektende ama bende silip atamıyorum o kadar emeği.
saol canım
daha burnundan getircem görür oklava: dünya kaç bucak bilmiyo daha
Selamlar..
Nasılsınız kızlar...
2 gundur esımle gorusmedım ben, evelkı gunse aradıgında 1 dk konusabıldık anca vaktı kısıtlıydı o yuzden 1 haftadır konusmamıs gıbıyım... bayadır boyle hıssetmıyordum..
Insallah bı sorun yoktur... bugun arar dıye bekledım aramadı... canım sıkılıyor..
Sızden ne haber ?
tamam merak etmeyin siz ben hakkından geliyorum=)))getir getir arasın sesinden sevgisinden mahrum kalmada getir burnundan :1hug:
snuna kadar yanındayız
napıyım iş okul mekik dokuyorum yine.Canım okuldan çok yorgun geliyorum.Televizyon karşısında oturup kalıyorum.
yarın da ailemin yanına gideceğim,pazar günü geri geleceğim.
Sen neler yapıyorsun canım?
opuyorumnanaktan inşallah canım yaaa çok heyecanlıyım :asigim:darısı diğer arkadaşların başına
kurnaz ve butterfly umarım aşk dolu günler geçirirsiniz eşlerinizin yanında. :asigim: kaydirigubbakcemile3
Burcucum çok sevindim aramasına. Biraz daha sabır az kaldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?